eMAG ofera 2000 LEI reducere la Apple Watch

eMAG ofera pana la 2000 LEI reducere la diverse modele ale Apple Watch astazi, asa ca puteti alege oricare dintre cele 3 versiuni la un pret foarte bun.

eMAG continua sa ne surprinda cu reduceri foarte bune, astfel ca astazi are oferte cu 2000 LEI pret redus, in aceasta pagina, la diverse modele de Apple Watch lansate de catre compania Apple. Pana in momentul de fata Apple a lansat 3 modele ale Apple Watch pe piata, iar cei de la eMAG au in oferta toate tipurile de ceasuri inteligente pe care cei din Cupertino le comercializeaza.

Apple Watch s-a dovedit a fi cel mai popular smartwatch atat in 2015, cat si in 2016, iar la eMAG il gasiti la oferte foarte bune, atat in ceea ce priveste modelele noi, cat si cele resigilate. Reducerile de pana la 2000 LEI la Apple Watch la eMAG sunt pentru produsele noi, asa ca veti cumpara doar un produs care nu a mai fost folosit vreodata de catre vreo alta persoana.

eMAG are Apple Watch cu 2000 LEI reducere

eMAG vinde prima versiune a Apple Watch cu pana la 2000 LEI reducere, in aceasta pagina, in momentul de fata, deci vorbim despre modelul lansat in cursul anului 2015 de catre Apple. Acesta este cel mai popular si mai bine vandut model al Apple Watch deoarece a fost disponibil pentru cea mai lunga perioada, cei de la eMAG avand oferte extrem de bune pentru el in momentul de fata.

Primul model al Apple Watch, vandut cu 2000 LEI reducere de catre eMAG este disponibil in momentul de fata in cantitati limitate, asa ca va recomand sa va grabiti si sa consultati oferta din aceasta pagina.

eMAG are oferte inclusiv la Apple Watch Seria 1

eMAG are pentru cei interesati inclusiv Apple Watch 1 cu reducere in momentul de fata in aceasta pagina, insa pentru acest model reducerea este de doar 450 de LEI. Desi reducerea este ceva mai mica pentru Apple Watch Seria 1 la cei de la eMAG, vorbim totusi despre un produs care a fost lansat abia in luna septembrie, deci este mult mai nou decat modelul anterior.

Chiar daca Apple Watch Seria 1 este disponibil cu reducere mai mica la cei de la eMAG, el este totusi disponibil intr-o gama variata de unitati in aceasta pagina.

eMAG nu are promotii la Apple Watch 2

Dintre toate modelele de Apple Watch disponibile cu reducere la cei de la eMAG, Apple Watch 2 nu are parte de reduceri deocamdata, insa este disponibil in aceasta pagina. Apple Watch 2 este cel mai cautat model dintre toate, asa ca este normal ca el sa nu aiba parte de reduceri mari, sau mici, dar macar puteti gasi in stoc diverse modele in aceasta pagina.

eMAG are resigilate Apple Watch cu reducere

Avand in vedere ca eMAG vinde zeci de modele ale Apple Watch, era normal sa existe si resigilate, iar desigur ca acestea au disponibile reduceri in aceasta pagina. Chiar daca vorbim despre produse resigilate ale eMAG, preturile la care ele sunt vandute, sunt mai bune decat cele standard, asa ca veti beneficia de un deal foarte bun, daca va decideti sa le cumparati.

Acestea fiind spuse, acum stiti ce fel de reduceri are eMAG in momentul de fata petnru diversele modele ale Apple Watch, deci stiti din ce sa alegeti.

emag-oferta-apple-watch