Un iPhone convinge o femeie sa intre cu masina intr-un magazin

Astazi am pentru voi povestea unei femei din SUA, care s-a suparat atat de tare ca nu-i va fi inlocuit terminalul iPhone gratuit de ziua ei, incat a intrat cu masina intr-un magazin T-Mobile. In clipul video de mai jos puteti vedea intreaga scena in care femeia a patruns incet, dar sigur, prin geamul lateral al magazinului, masina fiind oprita aproape de mijlocul acestuia.

Totul s-a petrecut la un magazin T-Mobile din Palm Springs, Florida, unde femeia s-a prezentat cu un iPhone al carui ecran era crapat. Desi i-a spus managerului ca este ziua ei, acesta nu s-a lasat impresionat si i-a cerut sa plateasca pentru un model inlocuitor din moment ce unitatea pe care o folosea ea avea ecranul crapat, dar asta desi femeia avea asigurare pentru el.

Suparata, fameia a plecat si s-a intors a doua zi “inarmata” cu un SUV, ea patrunzand in magazin cu aceasta, ranind si un angajat peste care a cazut un raft de prezentare. Dupa patrunderea in magazin, femeia a inceput sa sparga geamurile rafturilor de prezentare, iar cand un angajat a icnercat sa o impiedice sa patrunda in zona dedicata exclusiv angajatilor, acesta a fost lovit puternic in zona gatului.

Un iPhone convinge o femeie sa intre cu masina intr-un magazin

Desi initial aceasta le-a spus politistilor ca are o zi proasta, la spital le-a explicat acestora intreaga poveste, ea nefiind sub influenta bauturilor alcoolice, sau a drogurilor. Marea problema a fost faptul ca i s-a cerut sa plateasca pentru un terminal nou desi avea asigurare, iar o noapte de “odihna” par sa o fi convins sa atace magazinul, dar si angajatii.

Isprava femeii a produs pagube de 30.000 de dolari pentru magazin si i-a adus acuzatii pentru comiterea a nu mai putin de 5 infractiuni. Desigur ca ea avut nevoie si de operatii pentru a inchide unele rani provocate in timpul spargerii geamurilor din magazine, iar acum se “relaxeaza” intr-o sectie de psihiatrie a unui spital din Florida.

Acestea fiind spuse, in cazul in care va suparati pe magazinul de la care v-ati cumparat telefonul, incercati sa nu intrati cu masina in acesta, pentru ca veti inrautati si mai mult situatia.