Un iPhone convinge o femeie sa intre cu masina intr-un magazin

5

Astazi am pentru voi povestea unei femei din SUA, care s-a suparat atat de tare ca nu-i va fi inlocuit terminalul iPhone gratuit de ziua ei, incat a intrat cu masina intr-un magazin T-Mobile. In clipul video de mai jos puteti vedea intreaga scena in care femeia a patruns incet, dar sigur, prin geamul lateral al magazinului, masina fiind oprita aproape de mijlocul acestuia.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Totul s-a petrecut la un magazin T-Mobile din Palm Springs, Florida, unde femeia s-a prezentat cu un iPhone al carui ecran era crapat. Desi i-a spus managerului ca este ziua ei, acesta nu s-a lasat impresionat si i-a cerut sa plateasca pentru un model inlocuitor din moment ce unitatea pe care o folosea ea avea ecranul crapat, dar asta desi femeia avea asigurare pentru el.

Suparata, fameia a plecat si s-a intors a doua zi „inarmata” cu un SUV, ea patrunzand in magazin cu aceasta, ranind si un angajat peste care a cazut un raft de prezentare. Dupa patrunderea in magazin, femeia a inceput sa sparga geamurile rafturilor de prezentare, iar cand un angajat a icnercat sa o impiedice sa patrunda in zona dedicata exclusiv angajatilor, acesta a fost lovit puternic in zona gatului.

Un iPhone convinge o femeie sa intre cu masina intr-un magazin

Desi initial aceasta le-a spus politistilor ca are o zi proasta, la spital le-a explicat acestora intreaga poveste, ea nefiind sub influenta bauturilor alcoolice, sau a drogurilor. Marea problema a fost faptul ca i s-a cerut sa plateasca pentru un terminal nou desi avea asigurare, iar o noapte de „odihna” par sa o fi convins sa atace magazinul, dar si angajatii.

Isprava femeii a produs pagube de 30.000 de dolari pentru magazin si i-a adus acuzatii pentru comiterea a nu mai putin de 5 infractiuni. Desigur ca ea avut nevoie si de operatii pentru a inchide unele rani provocate in timpul spargerii geamurilor din magazine, iar acum se „relaxeaza” intr-o sectie de psihiatrie a unui spital din Florida.

Acestea fiind spuse, in cazul in care va suparati pe magazinul de la care v-ati cumparat telefonul, incercati sa nu intrati cu masina in acesta, pentru ca veti inrautati si mai mult situatia.