Apple dezvolta ceva special pentru Apple Music

Apple Music urmeaza sa beneficieze de ceva foarte special in perioada urmatoare, informatia venind direct de la cei care au lucrat pentru dezvoltarea platformei de streaming audio. Intr-un interviu acordat astazi unei publicatii americane, DJ Zane Lowe impreuna cu managerii Larry Jackson si Bozoma Saint John au discutat despre noutatile pregatite petnru Apple Music.

Conform acestora, Apple Music se afla intr-o evolutie constanta pentru a aduce doar cea mau buna muzica pentru cei care platesc pentru abonament. Ei recunosc faptul ca invata zi de zi din tot ceea ce inseamna conducerea unei platformen de streaming audio, asa ca in fiecare zi schimba cate ceva pentru a face serviciul cat se poate de bun.

In momentul de fata cei de la Apple dezvolta Apple Music astfel incat serviciul sa fie o concurenta puternica pentru alte platforme concurente chiar si peste 10 ani de acum inainte. In aceasta idee, in cadrul Apple se dezvolta ceva special pentru Apple Music, dar desigur ca deocamdata nu au fost oferite informatii cu privire la ceea ce ar insemna totul.

Apple dezvolta ceva special pentru Apple Music

Cei de la Apple si-ar dori ca fiecare persoana de pe planeta sa fie intr-un fel sau altul conectata la Apple Music si la tot ceea ce ofera paltforma. Crearea Apple Music a fost un proces dificil cu multa tensiune intre manageri, insa Bozoma Saint John sustine ca asta i-a ajutat sa lucreze mai bine impreuna si sa dezvolte un serviciu atat de utilizat.

“We’re developing something very special and we just want people to pay attention to it. My five-year vision is that I want every single person on the planet to be engaged on Apple Music. I truly believe we’ve created something very, very special. I don’t think anyone else can do this. I will scream from the mountain top until everyone knows. Can I add one thing, too? This is a love fest right now, but I also feel like our conflict makes us better, too. There’s plenty of times where I have screamed at Larry. And though he has not screamed back, I have felt his frustration.”

Chiar daca Bozoma Saint John nu a spus ce dezvolta atat de special pentru Apple Music, vorbim cel mai probabil despre continutul multimedia care este filmat acum. Mai exact, o serie de show-uri care vor fi distribuite prin Apple Music in locul altor servicii de streaming video, sau chiar la TV, Apple incercand sa castige noi abonati in acest mod.

apple-music-special