iOS 10.2 nu permite copierea de filme in iPhone si iPad

iOS 10.2 nu permite copierea de filme in iPhone sau iPad pentru redare in aplicatia TV, utilizatorii fiind obligati sa renunte la aceasta functionalitate.

iOS 10.2 nu permite copierea de filme, piratate sau copiate de pe DVD-uri proprii, in iPhone si iPad conform unui numar mare de utilizatori care au raportat aceasta problema pe forumurile de discutii ale companiei Apple. Utilizatorii sustin ca pana in momentul instalarii iOS 10.2 putea copia prin iTunes orice fel de film pe iPhone sau iPad, indiferent de unde a fost descarcat, dar acum acest lucru nu mai este posibil.

Schimbarea pare sa aiba legatura cu aplicatia TV pe care Apple a implementat-o in iOS 10.2 pentru cei din SUA, deocamdata, ea facilitand accesul la o varietate de continut TV. Nu ar fi exclus ca aceasta aplicatie sa nu permita redarea de continut piratat din moment ce ofera acces la atat de multe filme si show-uri TV pe care oamenii il pot vedea cumparand un abonament.

Unii afirma ca incepand cu iOS 10.2 compania Apple a initiat o lupta impotriva continutului piratat care poate fi copiat in iDevice-urile sale, dar realitatea ar putea fi alta. Desi unii nu pot copia filme piratate in iPhone, sau iPad, altii afirma ca filmele apar totusi in widget-ul aplicatiei TV care poate fi activat pentru a fi vizibil in Notifications Center-ul din iOS 10.2.

iOS 10.2 nu permite copierea de filme in iPhone si iPad

Desi aceasta solutie a functionat pentru anumite persoane care au putut reda continutul piratat in propriile iDevice-uri, pentru alte persoane aceasta nu a fost o rezolvare. In aceasta idee, am putea vorbi despre un bug al aplicatiei TV disponibile incepand cu iOS 10.2, sau o masura incompleta de a bloca redarea de continut video piratat in iDevice-uri.

“Prior to IOS 10.2 I was able to view video I had ripped on the Videos app in IOS. The process I used was to rip the video and then import them into iTunes. Then I synced my iPhone with iTunes and my movies were download and viewed using the Videos app. IOS 10.2 no longer includes the Video app and the new TV app will not allow me to watch these ripped videos.”

Cei de la Apple nu au comentat in vreun fel plangerile utilizatorilor si probabil nici nu o vor face din moment ce situatia este una cat se poate de delicata. Daca lucrurile se vor rezolva, sau nu, am putea afla chiar din momentul lansarii iOS 10.2.1, sau poate chiar cand iOS 10.3 va fi disponibil, insa daca Apple va bloca posibilitatea de a copia filme piratate, sau doar copiate de pe DVD-uri, in iDevice-uri, atunci am putea avea un nou scandal in fata.

ios-10-2-copiat-filme-iphone-ipad