Prima Pagina iOS 10 iOS 10.2 nu permite copierea de filme in iPhone si iPad

iOS 10.2 nu permite copierea de filme in iPhone si iPad

iOS 10.2 nu permite copierea de filme in iPhone sau iPad pentru redare in aplicatia TV, utilizatorii fiind obligati sa renunte la aceasta functionalitate.

iOS 10.2 nu permite copierea de filme, piratate sau copiate de pe DVD-uri proprii, in iPhone si iPad conform unui numar mare de utilizatori care au raportat aceasta problema pe forumurile de discutii ale companiei Apple. Utilizatorii sustin ca pana in momentul instalarii iOS 10.2 putea copia prin iTunes orice fel de film pe iPhone sau iPad, indiferent de unde a fost descarcat, dar acum acest lucru nu mai este posibil.

Schimbarea pare sa aiba legatura cu aplicatia TV pe care Apple a implementat-o in iOS 10.2 pentru cei din SUA, deocamdata, ea facilitand accesul la o varietate de continut TV. Nu ar fi exclus ca aceasta aplicatie sa nu permita redarea de continut piratat din moment ce ofera acces la atat de multe filme si show-uri TV pe care oamenii il pot vedea cumparand un abonament.

Unii afirma ca incepand cu iOS 10.2 compania Apple a initiat o lupta impotriva continutului piratat care poate fi copiat in iDevice-urile sale, dar realitatea ar putea fi alta. Desi unii nu pot copia filme piratate in iPhone, sau iPad, altii afirma ca filmele apar totusi in widget-ul aplicatiei TV care poate fi activat pentru a fi vizibil in Notifications Center-ul din iOS 10.2.

iOS 10.2 nu permite copierea de filme in iPhone si iPad

Desi aceasta solutie a functionat pentru anumite persoane care au putut reda continutul piratat in propriile iDevice-uri, pentru alte persoane aceasta nu a fost o rezolvare. In aceasta idee, am putea vorbi despre un bug al aplicatiei TV disponibile incepand cu iOS 10.2, sau o masura incompleta de a bloca redarea de continut video piratat in iDevice-uri.

“Prior to IOS 10.2 I was able to view video I had ripped on the Videos app in IOS. The process I used was to rip the video and then import them into iTunes. Then I synced my iPhone with iTunes and my movies were download and viewed using the Videos app. IOS 10.2 no longer includes the Video app and the new TV app will not allow me to watch these ripped videos.”

Cei de la Apple nu au comentat in vreun fel plangerile utilizatorilor si probabil nici nu o vor face din moment ce situatia este una cat se poate de delicata. Daca lucrurile se vor rezolva, sau nu, am putea afla chiar din momentul lansarii iOS 10.2.1, sau poate chiar cand iOS 10.3 va fi disponibil, insa daca Apple va bloca posibilitatea de a copia filme piratate, sau doar copiate de pe DVD-uri, in iDevice-uri, atunci am putea avea un nou scandal in fata.

ios-10-2-copiat-filme-iphone-ipad

 • Andrei Pirjolea

  Eu unul nu am întâmpinat aceasta problema , și am 10.2 . Îmi descarc filme de pe torrente apoi le bag in iPhone cu iTunes …

 • Mr. Tambourine Man

  Ce ticalosi! Nu ne lasa sa furam! vedeti, din cauza asta iubesc romanii Androidu

 • Srb Srb

  ghhahhaahhh

 • Catalin

  E doar un BUG!
  Ca sa implementezi recunoasterea continutului piratat iti trebuie algoritm de analiza comparativa (Youtube) si asta presupune conexiune la internet si trecerea continutului printr-un server. Asa ajungi sa nu mai poti incarca un clip personal care are pe fundal o melodie cunoscuta, dureri de cap inutile pentru Apple.

 • Srb Srb

  si le redai cu TV app?

 • Srb Srb

  o sa vedem daca este BUG sau nu. Banuiesc ca este vorba de redarea prin aplicatia TV

 • amfetamin

  Cine isi pune filme in video din ios? Eu il dau jos de pe torrente si il pun pe avplayer si vad frumos,elegant cu subtitrare cu tot.

 • Mircea

  Cine naiba ar vrea sa vada un film pe telefon?!?! Care mai e experienta?!? Filmele sunt de vazut la cinema ori acasa pe un widescreen, hai, treaca-mearga pe un laptop…. dar pe telefon?!?!

 • virus_cz

  Mircea: ai copii? Zbori des?

 • Mircea

  @virus Zbor foarte des! Pune-ti mana si cititi ceva mai bine. Copiii vad desene animate si nu cred ca e ok sa-i dai iPhone unui copil. O tableta de 4-5 mil e suficienta… plus ca pe telefon ii strici ochii!
  Iar discutii aiurea… ne plangem ca e frig dar am uitat sa pornim caldura

 • Edi Filip

  La fel de elegant fac și eu, dar cu VLC

 • sawrl

  le ia tableta! si chiar mai ieftina decat iphone… plus ca atata tehnologie nu face bine copilului…d-aia se strica in ziua de azi copiii! voi astia ca tine ii stricati !

 • se7en

  De unde iti dai filme de pe net, mp4 sau alt format ?

 • amfetamin

  Citește absolut tot,in principiu mkv-uri dau jos dar chiar merge orice.

 • se7en

  Eu inainte incercam sa le transform in mp4 dar dureaza prea mult, o sa pun un mkv pe vlc. Ms pt raspuns 😉