Intel Kaby Lake ajunge in Mac-uri in 2017

Procesoarele Intel Kaby Lake vor fi integrate in MacBook-urile lansate in cursul anului 2017 de catre compania Apple, conform unui celebru analist asiatic. Conform acestuia, compania Apple are deja in dezvoltare noi modele ale Mac in care sunt integrate procesoarele Intel Kaby Lake lansate cu doar cateva saptamani in urma de catre Intel.

Includerea noilor procesoare Intel Kaby Lake in toate MacBook-urile lansate in 2017 este o miscare normala, avand in vedere ca vorbim despre procesoare care aduc imbunatatiri majore. In aceasta idee, compania Apple doar se va alatura altor producatori care ofera aceste procesoare in propriile produse, primele laptop-uri urmand a fi lansate in lunile urmatoare.

Separat, Apple va si indeplini una dintre cele mai mari cerinte ale profesionistilor care doresc MacBook Pro, versiunea pentru 2017 urmand a avea integrat inclusiv 32 GB RAM. Limitarea MacBook Pro 2016 la doar 16 GB RAM a fost una dintre principalele doleante ale celor care au dorit sa cumpere produsele, asa ca Apple a rezolvat aceasta problema in versiunea pentru 2017.

Partea interesanta privind MacBook Pro 2017 sta in faptul ca Apple vrea sa foloseasca memorii RAM pentru desktop in ideea de a imbunatati radical performantele. Este greu de spus in ce masura va fi afectata autonomia bateriei, insa cei de la Apple sunt hotarati sa le ofere clientilor exact ceea ce cer, pentru a evita noi plangeri in 2017.

In final, se pare ca MacBook Pro 13 inch fara Touch Bar a avut performante mult mai slabe decat se astepta compania Apple, asa ca in 2017 pretul de vanzare va fi redus. Exista posibilitatea ca Apple sa nu mai actualizeze aceasta versiune a MacBook Pro in ideea de a ii reduce pretul, asa ca ramane de vazut ce se va intampla cu el.

macbook-pro-2017-noutati

34 COMENTARII

  1. Nu sunt diferente mari de performanta intre generatii. Nu aduce foarte multe noutati, nu este chiar un tic-tac tehnologic. Faptul ca ofera 32GB de memorie este o chestiune ce se adreseaza unui segment redus de utilizatori. Desigur, e mai eficient energetic insa nici aici nu sunt salturi spectaculoase. Cine a cumparat modelul curent de macbook pro nu are motive sa schimbe. ” Is Kaby Lake compelling enough that you should purchase a new CPU or computer?
    I don’t think so. There’s not a huge amount to distinguish between Skylake and Kaby Lake. The manufacturing process is the same, as is the microarchitecture. Plus, it severely limits your ability to choose the right version of Windows for you, at least at this time.
    The improved graphics performance is welcome, as is the ability to better handle 4K video. Its native support for USB 3.1 is a huge bonus, as will be the support for Intel Optane SSDs when they finally hit the market later this year. But is that enough of a reason to upgrade? I’m not sure. Probably not.”

  2. Pt mine este,deja sunt convins ca vor avea mai multa baterie. Toate spatiile acelea libere plus cele care raman dupa inlaturarea alpine ridge vor fi umplute cu baterie. Plus codecurile suportate,plus posibilitatea ecranurilor igzo. Deci parerea mea ar fi,daca se intampla cele mai de sus,+2-3 ore iar diferenta sa se simta chiar mai mare adica sa avem 11-12 ore cu light usage si vreo 5 ore heavy

  3. Baietel, Igzo creste produsul cu vreo 2-3 sute de euro. Cu inca vreo 100 la baterie, plus cine stie ce memorie, sunt vreo 4-5 sute in plus. Daca acum e 3350 de euro, la 3700-3800 de euro vor sta clientii la coada. Altii de bani astia vor cumpara 10 calculatoare, pe Windows, care fac la fel pe FB, idevice, cancan, samd. Aceasta suma depaseste cota de premium, devine de lux, cu adresabilitate pe un segment mult mai ingust din aia 7% din piata Apple pe Mac OS. Adica isi segmenteaza singuri piata, cu efecte care pot strica nisa lor.

  4. la ce preturi au deja, isi permit IGZO…sunt multe windows laptopuri cu touch si IGZO care sunt mai ieftine si cu specificatii ok, DECI BAIETEL nu prea intelegi ca IGZO s-a ieftinit iar Apple isi permite pt vanzari sa adauge aceasta tehnologie in acelasi pret. +16 gb RAM da vor fi inca 200 euro la pretul de acum (in caz ca nu reduc pretul cu 100-200$/€). Deci clar IGZO nu va influenta pretul nici cu 1 cent in plus. Oricum deja cei ce au nevoie de 32 gb ram pe un laptop sunt un segment mai restrans dar Apple vrea sa le ofere acest lucru

  5. Baietel, Igzo la Apple se scumpeste, asa cum sunt multe altele mai scumpe si prezentate ca noutati absolute, la ei. Iar atunci, vorbim de macbook pro fara touch bar, cu touch bar si 16GB si ultimul, cu Igzo si 32 de GB, in variante luate cate 3, de 13 si 15 inch. Plus Air, sa tot fie 7 modele, care se pot comanda in alte 3 variante. Sigur, nu este nicio segmentare. Absolut deloc. Intra nea Ion, care are bani pentru nepot, si uita 2 ore la ce sa aleaga. Ghici ce alege? Si nu-mi spune ca nea Ion e dintr-o tara saraca, ca si John se uita la ultimul cent. Iar eu, in calitate de client, prefer un amoled, eventual un S-amoled, in locul unui Igzo, ca sa ma tina bateria 18 ore, de exemplu.

  6. Copilas ne-nascut. Igzo nu va scumpi pretul. Punct. Apple are un pret cand face un redesign dupa care se pastreaza sau chiar mai si scade ne contand ce upgrade uri fac.
    Amoled intr-un laptop?? Hahhaha tou make me laugh. Nu este recomandat oled in ecrane ce stau mai mult deschise

  7. Baietel anonim, Napoleoane, sunt deja 2 preturi diferite, cu sau fara touch bar, curand si un model pro plus, nu? Situatia asta nu a fost utilizata pe la tablete?
    Last but not least, Kuo claims that Apple will also add a new 15-inch MacBook Pro model to the lineup with 32GB of RAM. Sa fie cumva mai scump? A, nu, deloc!

  8. Arata-mi tu unde este acel model plus oficial!! Nu te pricepi iar napoleon nu a fost anonim. O sa ofer in cel de 15″ posibilitatea sa aiba ddr4 32 gb ram BTO !! Si da va costa 4500$ daca vine cu 32 gb ram si 2t ssd!!

  9. Nou??? Rolexu incepe cam de la 8000. Nu am vazut rolex nou sub suma aceea. Si multi dau 4500$ ca sa faca mai multi bani,asta este accesoriul muncii lor

  10. Va abateți de la subiect….in loc sa comentați i chestie foarte buna din comunicatul de mai sus. Intel va introduce Optane ! Asta într-adevăr e o realizare mare !

  11. Nu te lua dupa necunoscatori: un Rolex Oyster Perpetual costa 5400 dolari, si mai sunt si alte modele care costa mai putin de 8000 dolari/euro. Din pacate, niciun Rolex nu rezista la apa mai bine decat un smartphone S7.
    Daca discuti despre ceasuri cu adevarat fantastice, IWC, Grand Seiko, sau altele din liga super-lux: Greubel&Forsey, Vacheron Constantin, Patek Philippe, etc.
    Rolex este ceas tiganesc, copiat in fel si chip.

  12. lasa-ma cu site’uri care sunt si returnate…modele noi si vandute de Rolex sunt pe site’ul lor. Fata de ce zice alt user, care nici nu detine un ceas adevarat,un ceas barbatesc Rolex nu exista la valoare de 4500$. Pt frustrati, rolex este tiganesc…eu de exemplu am luat un Celini white gold care primeste numai laude cat de clasic si age’less este. Cei maturi ar trebui sa aprecieze faptul ca gusturile nu se discuta.
    Crede-ma, mergi in magazinul nostru oficial din cadrul hotelului Marriott si o sa vezi ca Oyster nu gasesti sub valoarea de 8000$. Sau in Geneva

  13. mai mi-a zis un amic de acest site,care si-a luat de acolo ceas…si la mine cand am ajuns in Geneva, modelul care l-am luat, culmea era cu vreo 3200€ mai mult ca pe acel site.Deci eu nu am incredere,cand vreau ceva original, merg la reprezentanta. Nimic nu se compara cu experienta din Geneva cand cumperi asa ceva

  14. Baietas, romanii au descoperit magazinele online de ceva vreme, iar scutind drumul pana la Geneva, poti comanda ceva mai sus din diferenta de bani. Sa intelegem ca la lansarea Macbook Pro te-ai dus in US? N-ai gasit pe cineva, de la Tarom sa zicem, sa te serveasca?

  15. Mai taie din ele. Tu poti sa faci pe Napoleon, perfect! Te ajuta vocea si talentul, vorba aia, numai unul e trancotar de dimineata si pana seara. Ai inghetat la pravalie? N-au aia un ceai acolo?

  16. SUnt sigur ca se vand mai ieftine si pe price ro, dar mie imi place sa am garantia de la ei, noumax/istyle, sau magazin apple din alta tara,daca as trai acolo si nu din locuri no name. Daca cumperi, o faci de la reprezentanta…fie ea online sau in magazin. Compari un laptop cu un ceas? Serios??? tu si costumul sa inteleg ti-l cumperi online..

  17. Kaby Lake will also support Intel’s new and exciting Optane storage technology, which looks poised to utterly revolutionize the world of solid state drives.

  18. Baietel, nu putem exprima acorduri cu parerile tale, esti anonim, gusturile sunt dubioase, samd. Bea un ceai, e rece afara, te inteleg.

  19. pai in 2018 ma astept sa fie in mai toate produsele…nu cred ca anul acesta vom avea acestea in mac…chit ca sunt viitorul, fiind si mai fiabile

  20. nu sunt speculatii dar este clar…cine zice ceas=cumpar online…este clar ca sunt baietii de la colt ce se uita la jeguri si nu la obiecte de arta

  21. Ti se citeste satisfactia din replica asta precum mortarul pe caramida. Subtire, parca nu esti tu, te lasa puterile sau incepi cu jignirile, ca de obicei?

  22. comentariu iar clasic- frustratii si saracii…stai de fapt saracii sunt frustrati ! Cine este sarac…este o jignire a vietii? Imi cer scuze dar saracia nu este o jignire

  23. ma roadea in pantaloni, dar aveam niste bacnote euro…poate ajung si ei sa faca la calitatea noastra bacnotele,plastic lucios