Intel Kaby Lake ajunge in Mac-uri in 2017

Procesoarele Intel Kaby Lake vor fi integrate in MacBook-urile lansate in cursul anului 2017 de catre compania Apple, conform unui celebru analist asiatic. Conform acestuia, compania Apple are deja in dezvoltare noi modele ale Mac in care sunt integrate procesoarele Intel Kaby Lake lansate cu doar cateva saptamani in urma de catre Intel.

Includerea noilor procesoare Intel Kaby Lake in toate MacBook-urile lansate in 2017 este o miscare normala, avand in vedere ca vorbim despre procesoare care aduc imbunatatiri majore. In aceasta idee, compania Apple doar se va alatura altor producatori care ofera aceste procesoare in propriile produse, primele laptop-uri urmand a fi lansate in lunile urmatoare.

Separat, Apple va si indeplini una dintre cele mai mari cerinte ale profesionistilor care doresc MacBook Pro, versiunea pentru 2017 urmand a avea integrat inclusiv 32 GB RAM. Limitarea MacBook Pro 2016 la doar 16 GB RAM a fost una dintre principalele doleante ale celor care au dorit sa cumpere produsele, asa ca Apple a rezolvat aceasta problema in versiunea pentru 2017.

Partea interesanta privind MacBook Pro 2017 sta in faptul ca Apple vrea sa foloseasca memorii RAM pentru desktop in ideea de a imbunatati radical performantele. Este greu de spus in ce masura va fi afectata autonomia bateriei, insa cei de la Apple sunt hotarati sa le ofere clientilor exact ceea ce cer, pentru a evita noi plangeri in 2017.

In final, se pare ca MacBook Pro 13 inch fara Touch Bar a avut performante mult mai slabe decat se astepta compania Apple, asa ca in 2017 pretul de vanzare va fi redus. Exista posibilitatea ca Apple sa nu mai actualizeze aceasta versiune a MacBook Pro in ideea de a ii reduce pretul, asa ca ramane de vazut ce se va intampla cu el.

macbook-pro-2017-noutati