Actiunile Apple ating cea mai mare valoare din ultimii 2 ani

Compania Apple are parte de un inceput de an foarte bun, valoarea actiunilor sale atingand cea mai mare cota din 2015 incoace, cand a inceput un declin. Mai exact, in cursul acestei zile valoarea unei actiuni Apple a atins 120 de dolari pe bursele americane, asta desi pretul cu care ele erau vandute acum cateva luni era de numai 89 de dolari.

Lansarea iPhone 7 a motivat investitorii sa cumpere actiuni ale companiei Apple, iar asta a dus intr-un final la cresterea pretului acestora pe bursele americane. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum a evoluat pretul actiunilor Apple pe bursa, compania Apple avand in acest moment parte de atentia tuturor multumita lansarii iPhone 8 in 2017.

Desi incasarile companiei Apple au scazut in 2016 pentru prima oara in ultimii 12 ani, investitorii nu se tem sa investeasca in continuare in compania americana. In aceasta idee pretul actiunilor a crescut si va continua sa creasca pe masura ce zvonurile vor tine compania americana in atentia lumii intregi, chiar daca produsele sale nu au o evolutie spectaculoasa.

actiuni-apple-2017