Prima Pagina iPhone iPhone – un record de vanzari este asteptat pentru T4 2016

iPhone – un record de vanzari este asteptat pentru T4 2016

Analistii americani se asteapta ca Apple sa anunte un record de vanzari pentru T4 2016 in ceea ce priveste iPhone, insa nu cu o diferenta majora fata de anul trecut. In T4 2015 compania Apple a vandut 74.78 milioane de terminale iPhone in lumea intreaga, cu doar 280.000 de unitati mai mult decat reusise sa vanda in T4 2016, dupa lansarea iPhone 6.

Acum analistii se asteapta sa vada vanzari de 76 de milioane de unitati ale iPhone in T4 2016, cu 1.22 milioane mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut. Cifrele variaza de la un analist la altul, insa majoritatea se asteapta ca Apple sa stabileasca un nou record in ceea ce priveste vanzarile iPhone, unii crezand ca vanzarile ar putea trece si de 80 de milioane de unitati.

Dintre toate terminalele iPhone pentru care se estimeaza o crestere a vanzarilor, iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt creditate cu aproximativ 83% din vanzarile totale pentru T4 2016. Restul de 17% din vanzari ar fi generate de iPhone 6S, iPhone SE si iPhone 6, toate aceste dispozitive fiind in continuare pastrate in vanzare de catre compania Apple pe pietele globale.

Daca informatiile sunt adevarate, atunci vorbim despre un succes foarte mare pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ele putand insuma peste 60 de milioane de unitati vandute doar in T4 2016. Apple nu a vorbit pana acum despre vanzarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa probabil la sfarsitul acestei luni vom afla cat de bine se vand noile produse ale companiei americane.

“Arcuri expects to see 76 million iPhone sales in the holiday quarter, effectively unchanged from previous estimates, and higher than most other predictions. Around 50 percent of sales are said to be of the iPhone 7, with 33 percent iPhone 7 Plus, and the SE in the “high single-digits” of million sales.”

Acestea fiind spuse, dupa un an prost din multe puncte de vedere, compania Apple ar putea avea parte de putin “soare pe strada sa”.

iphone-record-vanzari-t4-2016

 • Mr. Tambourine Man

  Este evident faptul că cifrele pe care le va comunica Apple sunt umflate…LOL

 • Srb Srb

  si ce va comunica Apple si ce comunica analistii, toti

 • Mr. Tambourine Man

  Nu neapărat CEO Samsun. Ajunge un Sorin – Kfc sau restul clonelor

 • Visan Teodor

  Analistii de unde au acces la datele corecte si concrete,ca Apple nu le ofera?Cu siguranta Iphone-ul se va vinde,insa si genul asta de “previziuni” ale unor diversi/obscuri analisti sunt doar de natura a spori increderea oamenilor in Apple.Apropo,unde scrie de Samsung in articolul asta?

 • Visan Teodor

  In legatura cu articolul ce ai de spus?p.s. pofta buna.

 • V.P

  O sa beau trei zile si trei nopti cand o sa vad vanzarile Apple , o sa dau pe spate precum puiul de gaina cand o sa vad un record de vanzari Apple .
  Doamne dai sa vanda Apple mult , doar asa sunt fericit si implinit ;))))))).
  Doamne dai sa zdrobeasca Samsung ;)))).

 • Kfc

  Hei baiatul, vezi ca iti trimit 3 emoticoane si ti se blochează telefonul
  Singura clona va fi Iphone-ul aniversar!