Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – prima presupusa imagine reala

Samsung Galaxy S8 – prima presupusa imagine reala

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o noua presupusa imagine care ne-ar putea dezvalui in premiera exact cum va arata viitorul smartphone Samsung.

Samsung Galaxy S8 apare astazi in ceea ce pare a fi prima presupusa imagine reala a noului smartphone care urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung. Acest presupus Samsung Galaxy S8  nu este pornit, insa seamana foarte bine cu tot ceea ce am citit pana in prezent intr-o varietate de zvonuri aparute dint foarte multe surse asiatice.

Sursa acestei imagini a unui presupus Samsung Galaxy S8 nu a fost dezvaluita, insa cel mai probabil vorbim tot despre o persoana din Asia care a furnizat-o. Puteti observa ca acest Samsung Galaxy S8 nu are buton Home in partea inferioara a panoului frontal si ca marginile acestuia au fost substantial reduse pentru a acomoda un ecran de dimensiune mai mare.

Se zvoneste ca Samsung Galaxy S8  ar urma sa aiba un ecran de 5.7 inch in versiunea standard si unul de 6.2 inch in versiunea “Plus”, dar imaginea de mai jos o prezinta probabil pe cea standard. Acest Samsung Galaxy S8  din imagine seamana foarte bune cu Galaxy S7 Edge, insa Samsung ar urma sa ofere ecrane curbate in ambele versiuni ale terminalului.

Samsung Galaxy S8 – prima presupusa imagine reala

Chiar daca imaginea de mai jos nu ne arata un Samsung Galaxy S8 real, terminalul care urmeaza sa fie lansat ar trebui sa semene extrem de bine cu el. Compania Samsung se pregateste sa ofere prin Samsung Galaxy S8 o indeplinire a viselor foarte multor clienti care spera la o schimbare majora de design in noul sau smartphone premium.

Daca Samsung Galaxy S8 va arata asa, atunci si alti producatori de terminale Android vor fi motivati sa faca trecerea la panouri frontale cu margini mult mai mici. Butoanele Home din smartphone-uri ar putea deveni istorie multumita acestei schimbari pregatite impreuna cu Samsung Galaxy S8, asa ca se anunta a fi un an extrem de interesant din multe puncte de vedere.

Separat de aceasta schimbare majora de design, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa vina si cu un nou asistent personal numit Bixby, plus multe alte noutati. Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie deasemenea vandut la pretul de 850 de euro in momentul lansarii oficiale, deci cu 100 de euro mai mult decat predecesorul sau de anul trecut.

samsung-galaxy-s8-imagine-reala