Samsung Galaxy S8 va putea identifica obiecte

Samsung Galaxy S8 va avea o functie care va permite identificarea de obiecte folosind asistentul personal Bixby si camera principala.

Samsung Galaxy S8 va avea un asistent personal numit Bixby, compania Samsung confirmand deja acest lucru prin inregistrarea denumirii sale ca marca. Acest asistent personal la Samsung Galaxy S8 are la baza o tehnologie dezvoltata de catre creatorii Siri si cumparata de catre Samsung, inainte de achizitie ea stand la baza unui asistent personal numit Viv.

In Samsung Galaxy S8, Bixby va fi integrat in multe functii ale smartphone-ului, iar printre ele se numara si cea inregistrare a pozelor folosind aplicatia Camera. In aplicatia Camera a Samsung Galaxy S8 va exista un buton special care va permite activarea asistentului personal Bixby pentru identificarea obiectelor din preajma noastra.

Conform unor informatii aparute astazi, Bixby din Samsung Galaxy S8 va putea analiza orice fel de obiecte aflate in fata camerei si le va identifica, totul in timp real. Functia care va fi disponibila in Samsung Galaxy S8 este similara cu cea din aplicatia Google Goggles, dar spre deosebire de aceasta din urma, ea va fi interconectata la alte aplicatii.

Samsung Galaxy S8 va putea identifica obiecte

Spre exemplu, aceasta functie a Samsung Galaxy S8 ne va permite sa identificam obiecte si sa facem o achizitie cu o alta aplicatie instalata in terminal. Ideea din spatele acestui sistem al Samsung Galaxy S8 este foarte interesanta si probabil va usura munca multor persoane de a folosi smartphone-ul in viata de zi cu zi.

In momentul de fata nu exista vreun smartphone care sa aiba vreo sfunctie similara cu cea care urmeaza sa fie integrata pentru camera Samsung Galaxy S8. Daca Samsung va decide sa mentina aceasta functie in versiunea finala a Samsung Galaxy S8, atunci va avea un avantaj destul de serios in fata iPhone, sau a altor terminale Android.

“The standard camera app on the Galaxy S8 will feature its own Bixby button, giving access to a search tool that processes whatever the user is pointing the camera at. Bixby will analyze the image, and identify objects and text. It will help you search for that object, or use optical character recognition to process any text you point the phone at.”

Desigur ca oricand poate fi luata decizia de a elimina aceasta functie din Samsung Galaxy S8, insa e putin probabil ca ea sa nu apara, din moment ce este atat de interesanta.

samsung-galaxy-s8-bixby-identificare-obiecte