Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 va putea identifica obiecte

Samsung Galaxy S8 va putea identifica obiecte

Samsung Galaxy S8 va avea o functie care va permite identificarea de obiecte folosind asistentul personal Bixby si camera principala.

Samsung Galaxy S8 va avea un asistent personal numit Bixby, compania Samsung confirmand deja acest lucru prin inregistrarea denumirii sale ca marca. Acest asistent personal la Samsung Galaxy S8 are la baza o tehnologie dezvoltata de catre creatorii Siri si cumparata de catre Samsung, inainte de achizitie ea stand la baza unui asistent personal numit Viv.

In Samsung Galaxy S8, Bixby va fi integrat in multe functii ale smartphone-ului, iar printre ele se numara si cea inregistrare a pozelor folosind aplicatia Camera. In aplicatia Camera a Samsung Galaxy S8 va exista un buton special care va permite activarea asistentului personal Bixby pentru identificarea obiectelor din preajma noastra.

Conform unor informatii aparute astazi, Bixby din Samsung Galaxy S8 va putea analiza orice fel de obiecte aflate in fata camerei si le va identifica, totul in timp real. Functia care va fi disponibila in Samsung Galaxy S8 este similara cu cea din aplicatia Google Goggles, dar spre deosebire de aceasta din urma, ea va fi interconectata la alte aplicatii.

Samsung Galaxy S8 va putea identifica obiecte

Spre exemplu, aceasta functie a Samsung Galaxy S8 ne va permite sa identificam obiecte si sa facem o achizitie cu o alta aplicatie instalata in terminal. Ideea din spatele acestui sistem al Samsung Galaxy S8 este foarte interesanta si probabil va usura munca multor persoane de a folosi smartphone-ul in viata de zi cu zi.

In momentul de fata nu exista vreun smartphone care sa aiba vreo sfunctie similara cu cea care urmeaza sa fie integrata pentru camera Samsung Galaxy S8. Daca Samsung va decide sa mentina aceasta functie in versiunea finala a Samsung Galaxy S8, atunci va avea un avantaj destul de serios in fata iPhone, sau a altor terminale Android.

“The standard camera app on the Galaxy S8 will feature its own Bixby button, giving access to a search tool that processes whatever the user is pointing the camera at. Bixby will analyze the image, and identify objects and text. It will help you search for that object, or use optical character recognition to process any text you point the phone at.”

Desigur ca oricand poate fi luata decizia de a elimina aceasta functie din Samsung Galaxy S8, insa e putin probabil ca ea sa nu apara, din moment ce este atat de interesanta.

samsung-galaxy-s8-bixby-identificare-obiecte

 • Srb Srb

  Ar fi ceva, daca ar putea identifica aurul cand mergi prin munti si pesteri…dar la cum stiu samsung, o sa fie ceva banal

 • Mihai V

  Parca mai multe functii intr-o perioada asa de scurta decat ideile lui Apple de vreo 3 ani incoace

 • V.P

  Mizerii Srb !!

 • Srb Srb

  yep

 • Srb Srb

  multe functii sunt inutile si cam nimeni nu le foloseste…stiu gesturile cand citesti, parca tot samsung le-a adus..deci nu este vorba de cate aduci ci adevarata valoare a lor atunci cand noi toti le folosim zilnic. Sa vedem, dupa cum am zis, daca recunoaste aurul din munti cred ca va fi cea mai importanta functie de cand s-a inventat telefonul mobil

 • Mihai V

  Sa nu zici ca iti cumperi S8 si te muti la munte in cautare de aur 🙂

 • Srb Srb

  dupa cum zicea, este vorba de Samsung, deci imposibil sa poti detecta aurul cu mizeria aia de S8 🙂

 • V.P

  Bixby va asculta comenzile noastre, va folosi camera de pe S8 pentru căutare vizuală şi recunoaştere de text. Practic, asistentul poate scana un produs şi să vă trimită apoi spre Samsung Pay pentru a realiza plata pentru el, într-un magazin online.
  Sa nu uiti un lucru Srb !! O parte din mizeriile alea de functii au fost inplementate de Apple in iPhone .
  Eu zic ca S8 o sa dea cu tine de pamant de nu te vezi .

 • Mihai V

  Stai linistit ca o sa-l cumpere si el, dar nu o sa spuna 🙂

 • Srb Srb

  Ce mizerii au fost implementate in iphone?

 • Kfc

  Mă întreb daca o sa recunoască un Kurtos Kalacs si dacă poate oferii informații de genul: este un Kurtos Kalacs cu cocos sau este un Kurtos Kalacs simplu. Ar fi interesant daca ar putea face asta.

 • V.P

  Au implementat si vor implementa in continuare incusiv mizerii de care tu ai facut bascalie in anii trecuti ,, vezi zvonurile despre sistemul de recunoasterea al gesturilor dar si binecunoscutul sistem de recunoastere faciala .

 • Srb Srb

  Care nimeni nu le foloseste

 • Cristi

  Pe care*

 • amfetamin

  Asta-i fix pix,am auzit ca va avea senzori pt feromoni,va pâlpâi un led roșu când o femelă e in călduri in preajma ta! 😆😆

 • Srb Srb

  O daaa :))) sincer astea ar trebui inventate :)))

 • Orion4tech

  Nu este vorba doar de functii ci pana la urma simti ca ai un telefon care poate sa faca orice, este compatibil cu tot felul de tehnologii si standarde deschise si nu ti se impune un anumit mod de a utiliza dispozitivul. Pana la urma asta simt eu cand foloses un telefon cu Android, nu trebuie sa imi fac griji legate de compatibilitate si de optiuni. De exemplu am fost in situatii cand a trebuit sa descarc fisiere .exe cu telefonul si nu am avut nici o problema pe cand aifonurile nici macar nu au un folder de download.
  Alta chestie care nu o inteleg utilizatorii de ios este cea legata de updateuri. Cele mai importante updateuri mi se par cele legate de imbunatatirea stabilitatii versiunii curente de OS si updateurile de securitate. In cazul celor de la HTC, Samsung, Sony, LG si tot asa versiunile lor de Android oricum au optiuni mai multe decat versiunea stoc si de multe ori au deja optiuni care sunt introduse pe ultima versiune de Android deci nu simti foarte mult nevoia de update a sistemului de operare. Sa nu mai zic, daca o aplicatie Google este updatata cu ceva functie aceasta va fi disponibila pt. mai multe versiuni de Android. Sincer la ultima versiune de ios cele mai multe modificari au fost pentru aplicatiile Apple.

 • Mihai V

  Foarte ok spus. . . . cei care folosesc, sau au folosit doar ios nu vor intelege asta

 • Mihai V

  De ce , nu mai aveti șarm in voi ? 🙂

 • Viorel Predatorul

  Oamenii destepti inteleg…

 • Viorel Predatorul

  Hahaha! Tare!!! Nu cred ca il intereseaza pe Leonidas femeile :))

 • Mihai

  Ntt, trancoteala. Napolion, nah! 😀

 • Mihai

  Sa vezi ce recunoastere face cu al nostru Napolion, o sa fie superb! 😀

 • Srb Srb

  da dar sarmul dureaza…asa, rupi cate 2-3 pe zi