Donald Trump – vezi live depunerea juramantului

Donald Trump va depune live juramantul de investitura in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, iar aici poti vedea totul online si in direct.

Donald Trump va depune in cateva zeci de minute juramantul pentru a deveni cel de-al 45-lea presedinte al SUA, iar noi putem urmari totul direct de pe iPhone sau iPad. Cei de la NBC transmit in direct evenimentul care se desfasoara in momentul de fata in SUA, primii invitati pentru inaugurarea prezidentiala a lui Donald Trump ajungand deja in locatie.

Donald Trump este urat de catre jumatate din americani si iubit de cealalta jumatate, insa a castigat alegerile prezidentiale din SUA, iar acum va deveni presedintele tuturor americanilor. Barack Obama isi incheie astazi mandatul de presedinte al SUA, iar Donald Trump il va urma cu toate controversele care au existat si exista in continuare cu privire la ceea ce va face el.

Donald Trump isi asuma functia de presedinte al SUA la 8 ani dupa ce Barack Obama a preluat postul de la George W. Bush, momentul fiind unul istoric. Donald Trump s-a remarcat in campania electorala prin modul in care si-a atacat oponentii si a spus tot ceea ce gandeste, insa americanii l-au iubit si il iubesc pentru asta, iar de astazi il vor numi presedinte.

Donald Trump – vezi live depunerea juramantului

Ceremonia de investitura a lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA nu ar trebui sa dureze mai mult de o ora, 1 milion de oameni fiind asteptati la eveniment. Depunerea juramantului va dura putin, iar dupa aceea Donald Trump isi va intra in mod oficial in rolul de conducator al americanilor din intreaga lume, cu toate consecintele care vor decurge din asta.

Transmisiunea in direct privind depunerea juramantului de catre Donald Trump va acoperi toate momentele cheie din acest proces, unul extrem de important. Donald Trump a ajuns deja la Casa Alba si va fi transportat impreuna cu Barack Obama spre locatia in care va avea loc depunerea juramantului, acest lucru urmand a se intampla in urmatoarea jumatate de ora.

Avand in vedere ca stream-ul video de mai jos este unul YouTube, il puteti vedea pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch, deci il puteti urmari pe Donald Trump de oriunde doriti, atat timp cat aveti o conexiune de internet.