Samsung Galaxy S8 auriu apare in prima imagine

Samsung Galaxy S8 auriu este prezentat astazi intr-o imagine aparuta in China, terminalul parand a fi 100% real si pregatit de lansarea oficiala.

16

Samsung Galaxy S8 auriu apare intr-o prima presupusa imagine reala astazi, aceasta fiind a doua din ultimele zile care incearca sa ne prezinte noul smartphone. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, acest presupus Samsung Galaxy S8 seamana foarte bine cu terminalele pe care le-am vazut in atat de multe concepte, dar si cu ceea ce ne-au descris atat de multe zvonuri.

Vorbim din nou despre un Samsung Galaxy S8 care are un panou frontal cu margini foarte mici in partile superioara/inferioara, asa cum am aflat deja. Mai mult decat atat, butonul Home a disparut complet, deci in Samsung Galaxy S8 ar trebui sa existe un cititor de amprente amplasat sub ecran, sau poate chiar in carcasa, sub camera principala a terminalului.

Separat de schimbarile logice fortate de catre micsorarea marginilor panoului frontal al Samsung Galaxy S8, imaginea de mai jos ne arata si ca butonul Home a fost inlocuit de branding-ul Samsung. Pentru Samsung Galaxy S8 cei de la Samsung au mutat numele companiei la baza panoului frontal pentru prima oara, fara sa renunte complet la aplicarea acestui branding, desi prezenta sa acolo este ciudata.

Samsung Galaxy S8 auriu apare in prima imagine

Partea interesanta in aceasta presupusa imagine cu Samsung Galaxy S8 are legatura cu faptul ca design-ul panoului frontal este extrem de apropiat de cel al actualei serii Galaxy S7. Se pare ca Samsung ar alege sa faca marginile panoului frontal al Samsung Galaxy S8 mai mici, dar nu ar dori sa si schimbe in vreun fel design-ul folosit anterior.

Acest Samsung Galaxy S8 are ecranul curbat spre margini, dar ambele modele lansate anul acesta ar trebui sa beneficieze de exact acelasi lucru pentru lansare. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S8 ar putea include si un fel de 3D Touch similar cu cel al iPhone 7 insa deocamdata nu se cunosc prea multe detalii cu privire la el.

Pe masura ce ne apropiem de prezentarea Samsung Galaxy S8, care ar putea avea loc luna viitoare la Mobile World Congress 2017 intr-o conferinta privata, vom vedea tot mai multe imagini. Chiar daca aceasta imagine nu ne arata un Samsung Galaxy S8, terminalul final ar trebui sa semene extrem de mult cu ceea ce vedem deja in imagini.

samsung-galaxy-s8-auriu