Samsung Galaxy S8 auriu apare in prima imagine

Samsung Galaxy S8 auriu este prezentat astazi intr-o imagine aparuta in China, terminalul parand a fi 100% real si pregatit de lansarea oficiala.

Samsung Galaxy S8 auriu apare intr-o prima presupusa imagine reala astazi, aceasta fiind a doua din ultimele zile care incearca sa ne prezinte noul smartphone. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, acest presupus Samsung Galaxy S8 seamana foarte bine cu terminalele pe care le-am vazut in atat de multe concepte, dar si cu ceea ce ne-au descris atat de multe zvonuri.

Vorbim din nou despre un Samsung Galaxy S8 care are un panou frontal cu margini foarte mici in partile superioara/inferioara, asa cum am aflat deja. Mai mult decat atat, butonul Home a disparut complet, deci in Samsung Galaxy S8 ar trebui sa existe un cititor de amprente amplasat sub ecran, sau poate chiar in carcasa, sub camera principala a terminalului.

Separat de schimbarile logice fortate de catre micsorarea marginilor panoului frontal al Samsung Galaxy S8, imaginea de mai jos ne arata si ca butonul Home a fost inlocuit de branding-ul Samsung. Pentru Samsung Galaxy S8 cei de la Samsung au mutat numele companiei la baza panoului frontal pentru prima oara, fara sa renunte complet la aplicarea acestui branding, desi prezenta sa acolo este ciudata.

Samsung Galaxy S8 auriu apare in prima imagine

Partea interesanta in aceasta presupusa imagine cu Samsung Galaxy S8 are legatura cu faptul ca design-ul panoului frontal este extrem de apropiat de cel al actualei serii Galaxy S7. Se pare ca Samsung ar alege sa faca marginile panoului frontal al Samsung Galaxy S8 mai mici, dar nu ar dori sa si schimbe in vreun fel design-ul folosit anterior.

Acest Samsung Galaxy S8 are ecranul curbat spre margini, dar ambele modele lansate anul acesta ar trebui sa beneficieze de exact acelasi lucru pentru lansare. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S8 ar putea include si un fel de 3D Touch similar cu cel al iPhone 7 insa deocamdata nu se cunosc prea multe detalii cu privire la el.

Pe masura ce ne apropiem de prezentarea Samsung Galaxy S8, care ar putea avea loc luna viitoare la Mobile World Congress 2017 intr-o conferinta privata, vom vedea tot mai multe imagini. Chiar daca aceasta imagine nu ne arata un Samsung Galaxy S8, terminalul final ar trebui sa semene extrem de mult cu ceea ce vedem deja in imagini.

samsung-galaxy-s8-auriu

16 COMENTARII

  1. Cred ca s-a mai pus 1 data culoarea aceasta, de am si zis ca e de tigan, straluceste tot :)) Sa ramana la culori normale samsungul, nu e la nivelul Apple sa faca gold si rose gold sa arate bine

  2. Mai serioase? Ce ți se pare neserios pe iDevice.ro? Exact cum tratează siturile Alea serioase zvonurile așa le tratează și zaone

  3. Sunt aigur ca gold nu se vinde la fel de bine ca negru sau albastru lor. Da samsung nu urmeaza apple si sa renunte la culori de kkt si sa le inlocuiasca cu altele. Jet black si black sunt mult mai ok ca space grey. E trist si doare ca samsung face blink blink la lumina. Avem speranta totusi sa ramana doar un zvon

  4. S-ar putea ca senzorul de amprente să fie pe carcasa laterală și nu în ecran. Astfel, când ia S8 în mână, dispozitivul recunoaște utilizatorul după o secvență de amprente de pe mai multe degete. În felul ăsta se elimină riscul de utilizare frauduloasă a amprentelor, și riscul de a-ți fi furate amprentele de pe buricele degetelor din fotografii.
    În combinație cu soluția de securitate Knox, S8 devine alegerea potrivită pentru clasa business.
    Ce crezi?

  5. @v.p : “Abea” astept sa-ti iei si tu unul (telefon): tu le-ai testat si le stii pe toate, dar (din pacate pentru tine…) n-ai niciunul.
    Nu-i asa ca tu stiai modelul alb inainte ca cei de la Apple sa-l facă ?!?
    ???

  6. nu stiu daca o sa arate asa daca va fi din sticla….Jet black este la mare distractie…cred ca jet black si black sunt cele mai vandute si cele mai frumoase…doare stiu cand note 7 nu exista

  7. el a are ca si altul care zic si fac…telefoane antice…dar ei vorbesc si tot ne aburesc ca gata anul acesta, de fapt anul viitor etc :)))

  8. N-au baietii bani, sa-si mai reincarce “telefoanele” cu net; nu le-a dat patronu’ salariul…de fapt, nici nu le-a dat drumul de la munca ???…
    Dar, intr-un final, vor ajunge diseara acasa, la wifi (noroc cu digi 100 ???, isi permit toti net acasa…).
    Stai sa-i vezi, cum vor sari pe commuri si reply-uri, dupa ora 19…
    Ca, deh, n-au bani sa iasa pe oras…
    ???