Samsung Galaxy S8 va avea un buton dedicat pentru Bixby

Samsung Galaxy S8 va avea un buton dedicat pentru a activa asistentul personal Bixby in functie de nevoile utilizatorilor.

Samsung Galaxy S8 va avea un buton dedicat pentru asistentul personal Bixby, conform unor imagini cu o carcasa fabricata in baza unor schite pentru smartphone. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta presupusa carcasa pentru Samsung Galaxy S8, in partea stanga-mijloc a sa fiind amplasat un buton singuratic, care ar trebui sa actioneze asistentul personal Bixby.

Daca pana acum butonul Home era folosit pentru a activa asemenea sisteme, Samsung Galaxy S8 nu va avea un asemenea buton, asa ca era nevoie de altul separat. Desi Bixby din Samsung Galaxy S8 va putea fi cu siguranta activat printr-o comanda vocala, aceasta interactiune nu va fi tot timpul oportuna pentru utilizatorii noului terminal.

Pentru momentele in care o comanda vocala nu va putea fi rostita pentru a controla Samsung Galaxy S8 cu vocea, Samsung a implementat acest buton fizic. Apasarea sa va activa Bixby la dorintele utilizatorilor, iar in baza comenzilor inregistrate de catre Samsung Galaxy S8, utilizatorii vor putea controla o varietate de functii care urmeaza sa fie oferite.

Samsung Galaxy S8 va avea un buton dedicat pentru Bixby

Neincluderea unui buton dedicat pentru a accesa Bixby din Samsung Galaxy S8 ar fi fost o greseala pentru companie, iar ea a gandit lucrurile destul de bine inainte de lansare. In aceasta idee, utilizatorii vor putea accesa rapid asistentul Samsung Galaxy S8 la nevoie,chiar si atunci cand se afla intr-un spatiu aglomerat unde comanda de pornire nu ar fi usor de inteles.

Chiar daca acum tendinta este de a elimina cat mai multe butoane dintr-un smartphone si de a controla totul prin voce, cu Samsung Galaxy S8 ni se arata ca acest lucru nu este deocamdata pregatit. Desi probabil Samsung ar fi dorit sa ofere Samsung Galaxy S8 fara acest buton, el este un compromis mic pentru a elimina complet butonul Home.

Acestea fiind spuse, asistentul personal Bixby al Samsung Galaxy S8 va putea fi activat cu un buton dedicat.

samsung-galaxy-s8-buton-bixby