Apple vrea sa opreasca zvonurile despre iPhone

Compania Apple vrea sa puna capat constantelor zvonuri despre noile modele de terminale iPhone aflate in curs de dezvoltare in laboratoarele sale si ale partenerilor. V-am spus saptamana aceasta ca Foxconn va costrui un centru de cercetare si dezvoltare in Shenzen pentru a lucra indeaproape cu Apple si a crea mai usor prototipuri ale noilor produse ale companiei.

Ei bine in spatele acestei decizii sta nu doar dorinta celor de la Foxconn de a fi implicati mai activ in colaborarea cu Apple ci si o posibila dorinta a celor de la Apple de a opri zvonurile despre iPhone. Stim cu totii ce efect negativ au constantele zvonuri pentru vanzarile de terminale iPhone, dar si pentru capacitatea Apple de a isi devansa concurentii directi.

Pentru a fi sigur ca vor exista tot mai putine zvonuri, compania Apple par dispusa sa investeasca sume mari de bani pentru a avea un control mai strict asupra dezvoltarii terminalelor. Fabricile Foxconn au fost mai mereu principala sursa de zvonuri privind procesul de dezvoltare al iPhone, dar aceste centre ar putea pune capab problemelor din ultimii ani.

Apple vrea sa opreasca zvonurile despre iPhone

Avand oameni care sa conduca aceste centre de dezvoltare si putand implementa un sistem de securitate mai strict in ele, compania Apple se poate asigura ca viitoarele iPhone vor fi dezvoltare cu mai putine probleme. Daca informatii privind schimbarile din iPhone nu mai ajung la presa, Apple are mai multe sanse sa surprinza nu doar clientii, ci si consumatorii.

Indirect, cei de la Apple au dat in cateva randuri de inteles ca zvonurile afecteaza vanzarile produselor, dar compania duce de cativa ani o lupta cu acest fenoment. Banii pe care ii fac diverse persoane prin furnizarea acestor informatii palesc totusi in fata salariilor platite de catre Foxconn si alte companii, asa ca Apple vrea un control mai strict.

Daca acest centru de cercetare si dezvoltare din Shenzen va ajuta Apple sa reduca zvonurile privind terminalele iPhone, sau tablete iPad, ramane de vazut, insa ea beneficiaza si de multa atentie din partea lumii intregi multumita lor.

apple-zvonuri-iphone

5 COMENTARII

  1. “Apple vrea sa opreasca zvonurile despre iPhone” baaaai zici ca scot cu holograma ai vor sa te impresioneze cumplit?????????????????