iOS 11 – FaceTime va face apeluri video in grup

iOS 11 urmeaza sa aiba o noua functie pentru FaceTime care va permite efectuarea de apeluri video in grup cu pana la 5 persoane folosind iPhone si iPad.

iOS 11 este mentionat astazi intr-un prim zvon, iar acesta ne atrage atentia asupra sistemului FaceTime, care permite efectuarea de apeluri video de pe iPhone, sau iPad. Apple a lansat FaceTime in 2010 impreuna cu iPhone 4 si iOS 4, insa de atunci si pana acum nu a actualizat chiar atat de mult platforma, dar in iOS 11 urmeaza sa ii ofere o functie noua.

Mai exact, FaceTime urmeaza sa poata face apeluri video in grup in iOS 11 pe iPhone sau iPad, aceasta functie fiind ceruta de ani si ani de zile de catre utilizatori. Compania Apple s-a ferit sa ofere o asemenea functie pentru platforma FaceTime, desi majoritatea serviciilor concurente o au de ceva vreme, insa iOS 11 urmeaza sa ne-o aduca in sfarsit.

Informatia privind implementarea functiei de apeluri video in grup pentru FaceTime in iOS 11 ar fi fost confirmata de catre o serie de persoane care par sa fi lucrat la ea in Israel. Conform acestora, FaceTime va permite efectuarea de apeluri video in grup in iOS 11 cu maxim 5 persoane simultan, iar aplicatia Messages, Mesaje, va facilita acest lucru.

iOS 11 – FaceTime va face apeluri video in grup

In momentul de fata FaceTime este capabil sa permita apelurile video intre doi interlocutori, insa incepand cu iOS 11 lucrurile se vor schimba in bine. Foarte multa lume foloseste FaceTime pentru a face apeluri video, iar extinderea functionalitatii incepand cu iOS 11 va fi o schimbare apreciata de catre extrem de multe persoane din lumea intreaga.

iOS 11 urmeaza sa fie prezentat oficial de catre compania Apple in cursul lunii iunie, iar tot atunci va fi lansata si prima versiune beta pentru el. Desi acest lucru nu este sigur, in prima versiune beta a iOS 11 am putea vedea si integrarea acestei noi functii pentru FaceTime, compania Apple dorind probabil sa o testeze pe parcursul verii cu utilizatorii.

Informatiile de astazi privind implementarea acestei noi functii pentru FaceTime in iOS 11 vin de la o sursa fara credibilitate in trecut, asa ca privitile ca atare, fara a va face extrem de multe sperante.

ios-11-faceatime-apel-video-grup