Prima Pagina Apple Produsele Apple ofera cea mai buna experienta

Produsele Apple ofera cea mai buna experienta

Produsele Apple ofera cea mai buna experienta de utilizare pentru clientii americani, conform unui nou studiu publicat in cursul zilei de ieri in tara. Vorbim despre un studiu care are la baza informatii preluate de la 49,168 de consumatori americani, deci prezinta o imagine destul de clara cu privire la preferintele acestora in momentul de fata.

Conform acestui studiu realizat de catre compania Brand Keys, Apple ofera cea mai buna experienta pentru clienti in diverse categorii de produse. Mai exact, fie ca vorbim despre smartphone-uri, laptop-uri, streaming de muzica online, sau tablete, compania Apple ofera cea mai buna experienta in momentul de fata si castiga loialitatea consumatorilor.

Stiam deja ca Apple are cei mai loiali clienti pentru diverse categorii de produse, insa acest studiu confirma ca principalele produse vandute de catre Apple castiga si cea mai mare loialitate a consumatorilor. In acest studiu sunt incluse cele mai importante categorii de produse si servicii disponibile in SUA, iar printre ele nu se numara si smartwatch-urile.

Compania Apple vinde inca din 2015 Apple Watch, dar nu exista si o categorie pentru smartwatch-uri, insa acest lucru este cat se poate de logic de inteles. Compania Apple se chinuie anual sa lanseze cele mai bune produse pentru clientii din lumea intreaga, iar in ciuda tuturor plangerilor, experienta oferita de catre ele ramane cea mai buna.

apple-experienta-buna

 • Srb Srb

  Logic !! IN YOUR FACE SAMSUNG, SI SAMUNGIONISTI !

 • Andrewsbcr

  Studiu fără sens.
  Dacă îl intrebi pe unu’ care s-a născut cu iPhone in mână normal că pentru el iPhoneul reprezintă “cea mai bună experiență”, asta pentru că nu are termen de comparație cu alte modele…

 • looper

  Pe unul ma dezamăgește iPhone-ul pe zi ce trece. Ma chinui cate o ora sa fac update la câteva aplicații, nu contează 4G sau Wi-Fi, iar aplicația de mail ma exaspereaza cum încearcă sa ghicească folderele unde vreau sa mut un mesaj, mai mult încurcă.

  Sau widget-uri blocate cu mesajul “Unable to display” sau ceva de genul, unde doar un restart rezolva problema.

  6S-ul soției se mișca mai bine și mai fluid decât 7+ ul meu.

  Am și un S7 edge și are și ala problemele lui, dar măcar e constant în funcționare.

 • Floriq

  Bulshit, am și S7 Edge și iPhone 7 Plus. Mi se pare ca Samsung se apropie din ce în ce mai mult de iPhone. Da, sa zic ca iPhone are câteva puncte în fata lui S7 dar nu multe.

 • Srb Srb

  da dar aici este vorba de toate produsele…cum ai zis si tu s7 este aproape de ip7…dar pe segment de mac, distanta este enorma,tablete la fel,apple music doar spotify este concurenta…deci ei compara brandul cu toate produsele

 • Liviu Verestiuc

  🙂

 • Gabriel Andon

  sunt de acord cu tine, sunt posesor de Iphone 7 si am facut comparatia cu 6s la o prietena, se misca mai ales pe multitasking mult mai bine 6s

 • Julian

  Nu numai pentru americani: și pentru noi, europenii!
  Eu, unul, folosesc din 2010 produse Apple. Sunt foarte mulțumit!