Produsele Apple ofera cea mai buna experienta

Produsele Apple ofera cea mai buna experienta de utilizare pentru clientii americani, conform unui nou studiu publicat in cursul zilei de ieri in tara. Vorbim despre un studiu care are la baza informatii preluate de la 49,168 de consumatori americani, deci prezinta o imagine destul de clara cu privire la preferintele acestora in momentul de fata.

Conform acestui studiu realizat de catre compania Brand Keys, Apple ofera cea mai buna experienta pentru clienti in diverse categorii de produse. Mai exact, fie ca vorbim despre smartphone-uri, laptop-uri, streaming de muzica online, sau tablete, compania Apple ofera cea mai buna experienta in momentul de fata si castiga loialitatea consumatorilor.

Stiam deja ca Apple are cei mai loiali clienti pentru diverse categorii de produse, insa acest studiu confirma ca principalele produse vandute de catre Apple castiga si cea mai mare loialitate a consumatorilor. In acest studiu sunt incluse cele mai importante categorii de produse si servicii disponibile in SUA, iar printre ele nu se numara si smartwatch-urile.

Compania Apple vinde inca din 2015 Apple Watch, dar nu exista si o categorie pentru smartwatch-uri, insa acest lucru este cat se poate de logic de inteles. Compania Apple se chinuie anual sa lanseze cele mai bune produse pentru clientii din lumea intreaga, iar in ciuda tuturor plangerilor, experienta oferita de catre ele ramane cea mai buna.

apple-experienta-buna