Prima Pagina Samsung Samsung va anunta live rezultatele investigatiei Galaxy Note 7

Samsung va anunta live rezultatele investigatiei Galaxy Note 7

Intr-o miscare complet neasteptata, compania Samsung a anuntat astazi ca va transmite in direct conferinta in cadrul careia va anunta rezultatele investigatiei privind exploziile Samsung Galaxy Note 7. Desi pana acum a mai organizat conferinte de presa privind aceasta problema, aceasta este prima care va fi transmisa in direct de catre coreeni.

Zilele trecute au aparut cateva detalii privind motivele exploziilor Samsung Galaxy Note 7, bateriile prea mari si alte defecte de fabricatie fiind mentionate. Aceste detalii ar trebui sa fie anuntate oficial si de catre compania Samsung in cursul conferintei ce va avea loc in noaptea zilei de maine, intreaga lume putand vedea totul in recit din Coreea de Sud.

Conferinta de presa este programta pentru a avea loc la ora 10:00 in dimineata zilei de 23 ianuarie, deci in cursul orei 03:00, ora Romaniei, asa ca va trebui sa nu va culcati prea devreme maine noapte. Intre Romania si Coreea de Sud exista o diferenta de fus orar de 7 ore, asa ca veti putea vedea intreaga conferinta in reluare in cursul zilei de luni, ea urmand a publicata si pe YouTube.

Separat de anuntarea motivelor exploziilor Samsung Galaxy Note 7, compania Samsung va anunta si masurile pe care le ia pentru a se asigura ca incidente de acest gen nu se vor repeta. Acestea fiind spuse, va fi extrem de interesant de vazut ce vor anunta ei maine noapte, conferinta urmand a fi transmisa in aceasta pagina.

“Samsung Electronics, as well as independent expert organizations who conducted their own investigations into various aspects of the Galaxy Note7 incidents, will share their findings. In addition, Samsung will discuss the new measures the company has implemented in response to the incidents.”

samsung-galaxy-note-7-conferinta-live-investigatie

 • Laur

  Sunt penibili…

 • Viorel Predatorul

  De ce este “super penibil”? Ce ar fi trebuit să facă Samsung ca să fie lăudabil în situația curentă?

 • terrymada

  In situatia curenta nu mai au ce face. Insa in primul val de explozii ar fi putut retrage tot de pe piata si opri productia pt investigatii amanuntite.

 • Srb Srb

  Dupa cum am zis acum cateva zile…fac event livestream…ca au nevoie !

 • Srb Srb

  Macar este prima data cand samsung inventeaza si ei ceva ! EVENTUL pt a se scuza si a da explicatii, fie ele adevarate sau nu !

 • btz

  Eu cred ca i-a ajutat mai mult decat i-a incurcat toata faza cu note 7. Vom vedea ce vanzari are S8. Toata atentia si-au atras-o asupra lor chiar daca a fost negativa.

 • Viorel Predatorul

  In primul rand, nu au fost “explozii”. Prin explozie, se degaja fragmente care ucid, distrug, etc. Nu am auzit ca vreo persoana sa moara ca urmare a “exploziilor” Note 7. Hai sa nu mai exageram 🙂
  E usor sa spui ca nu mai au ce face acum. Ce ar trebui, sa inchida usa fabricilor, sa dea faliment? Ceea ce face Samsung este foarte bine, si anume ca da o explicatie lumii despre ceea ce s-a intamplat. Personal, sunt interesat sa vad ce s-a intamplat, pentru a judeca daca este o problema care tine de tehnologia bateriilor, sau daca a fost o problema punctuala care a tinut de designul Note 7.
  A doua varianta este cea mai de dorit, pentru ca designul se poate schimba, iar Samsung a invatat ceva important din asta.

  Asadar, ceea ce face acum este excelent.

 • Emilio Giovanni

  nu ai nici o garanție că Samsung va spune adevărul legat de presupusa ”explozie” a bateriei lui Note 7.

 • RaduD

  Sa speram ca au învățat ceva, la cât i-a costat situația asta…..

 • Julian

  Ce-ți mai place să “vorbești” !!!
  Scrii niște commuri atât de lungi, încât nimeni nu le citește…😀
  Cred că ai un job unde nu ai “loc” in vreo ședință… Nimeni nu ascultă părerea ta, nu ești băgat in seamă, pentru că ești “prea mic”, acolo…Iar seara – îți verși năduful pe-aici…
  Și, ca tine – mulți alții, pe-aici: noroc cu internetul! Citiți și dați copy-paste la alte review-uri! . De obicei, cei ce nu au/nu dețin produsele în discuții – ăia vorbesc, scriu, fac calcule…o grămadă! Ăia sunt “specialiștii” 😀😀😀
  Din păcate… habar n-aveți de muuulte!
  Și ca să inchei, pentru voi toți: vorba multă, sărăcia omului! 😀
  P.S.: Nu e valabil pentru commul meu: sper că, pe viitor, veți încerca să vă limitați în acele commuri/reply-uri…

 • frozencore

  Julian .nici comm tau nu l am citit tot .

 • Julian

  Asta e… când nu știi/nu poți să citești 😀😀😀
  Nuu, acum pe bune: a fost o glumă, la adresa ta
  😀

 • Julian

  Ooo! Ce-am auzit acum: cică barmanul de la bamboo(m) avea note 7…

 • V.P

  Esti sigur ca este pentru prima oara cand Samsung inventeaza ??

 • V.P

  😂😂😂😂

 • 1mihai

  Asta se numeste transparenta, unii dintre voi sunteti facuti gramada. Samsung desi a pierdut sute de milioane cu Note nu a stat pe ganduri si l-a retras, Apple in locul lor musamalizau totul si aruncau vina in spatele consumatorului, asa cum au procedat cu absolut toate gafele lor. Se pare ca de iphonurile care se indoiau precum o bucata de plastic, de acumulatorii de la i6 care se inchid subit ati uitat…

 • Viorel Predatorul

  Cu siguranță că se va afla adevărul. De aia Samsung a angajat niște companii specializate în controlul calității, pentru a da credibilitate a ceea ce vor comunica. Acele companii nu își vor compromite reputația pentru Samsung.

 • V.P

  Nu cred , la bamboo nu ai ce cauta cu telefon Samsung , ala e clubul celor puternici ,, deci toti avea iPhone ;)).

 • V.P

  Doar Apple are voie sa greseasca , ce nu intelegi ??

 • Julian

  Eu am zis de barman (angajat…plătit ca-n România…); clientela…e altceva 😀😀😀

 • Srb Srb

  Da adica acest event este total nou si nu a mai existat asa ceva pana acum

 • Srb Srb

  @zaone: am inteles ca este la ora 10 AM la ei..asta inseamna la noi ora 3 AM la noi nu? Daca era ora 1 cred ca ma si uitam

 • Da, ora 3.