Samsung va anunta live rezultatele investigatiei Galaxy Note 7

Intr-o miscare complet neasteptata, compania Samsung a anuntat astazi ca va transmite in direct conferinta in cadrul careia va anunta rezultatele investigatiei privind exploziile Samsung Galaxy Note 7. Desi pana acum a mai organizat conferinte de presa privind aceasta problema, aceasta este prima care va fi transmisa in direct de catre coreeni.

Zilele trecute au aparut cateva detalii privind motivele exploziilor Samsung Galaxy Note 7, bateriile prea mari si alte defecte de fabricatie fiind mentionate. Aceste detalii ar trebui sa fie anuntate oficial si de catre compania Samsung in cursul conferintei ce va avea loc in noaptea zilei de maine, intreaga lume putand vedea totul in recit din Coreea de Sud.

Conferinta de presa este programta pentru a avea loc la ora 10:00 in dimineata zilei de 23 ianuarie, deci in cursul orei 03:00, ora Romaniei, asa ca va trebui sa nu va culcati prea devreme maine noapte. Intre Romania si Coreea de Sud exista o diferenta de fus orar de 7 ore, asa ca veti putea vedea intreaga conferinta in reluare in cursul zilei de luni, ea urmand a publicata si pe YouTube.

Separat de anuntarea motivelor exploziilor Samsung Galaxy Note 7, compania Samsung va anunta si masurile pe care le ia pentru a se asigura ca incidente de acest gen nu se vor repeta. Acestea fiind spuse, va fi extrem de interesant de vazut ce vor anunta ei maine noapte, conferinta urmand a fi transmisa in aceasta pagina.

“Samsung Electronics, as well as independent expert organizations who conducted their own investigations into various aspects of the Galaxy Note7 incidents, will share their findings. In addition, Samsung will discuss the new measures the company has implemented in response to the incidents.”

samsung-galaxy-note-7-conferinta-live-investigatie