Samsung Galaxy S8 nu are camera iesita in afara carcasei

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba camera integrata in carcasa, spre deosebire de modelul anterior, care o are iesita in exteriorul acesteia.

Samsung Galaxy S8 nu va avea camera iesita in afara carcasei, asa cum s-a intampalt in cazul modelelor lansate in anii anteriori, dar si in cazul iPhone 7, sau a altor terminale. Imaginea de mai jos a fost publicata de catre o sursa asiatica si ea ne arata ca Samsung Galaxy S8 va veni fara o camera iesita in afara carcasei, schimbarea de design fiind una binevenita.

Samsung Galaxy S8 este prezenta ca avand camera integrata in carcasa, spre deosebire de Galaxy S7, care avea camera iesita cu 0.7mm in exteriorul ei. Galaxy S6 avea camera iesita cu 1.3mm in exteriori carcasei, deci dublu fata de terminalul care l-a urmat pe piata, asa ca Samsung pare sa mearga din bine in mai bine, iar Samsung Galaxy S8 va avea schimbarea cea mai buna.

Se zvoneste ca Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie la fel de gros ca Galaxy S6, sau poate usor mai subtire, deci Samsung va face loc in carcasa pentru a ascunde camera. Cum anume va face Samsung Galaxy S8 aceasta modificare nu stie nimeni, insa foarte multa lume isi doreste terminale complet plate, asa ca Samsung trebuie sa gaseasca o modalitate de a-si multumi clientii.

Samsung Galaxy S8 nu are camera iesita in afara carcasei

Samsung a luat anul trecut in ras compania Apple din cauza camerei iesite in exteriorul carcasei iPhone 7, iar cu Samsung Galaxy S8 trebuie sa evite o asemenea “greseala’. Chiar daca informatia de astazi vine doar cu titlu de zvon, exista sanse foarte mari ca ea sa fie adevarata deoarece Samsung Galaxy S8 reprezinta o evolutie de design pentru compania coreeana.

Bazandu-ne tot pe imaginea de mai jos, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa pastreze, in linii mari, design-ul predecesorului sau, asta daca ea este reala. Diversele presupuse imagini reale ale Samsung Galaxy S8 aparute pana acum sugereaza faptul ca design-ul nu se va schimba foarte mult fata de iteratia anterioara, exceptand panoul frontal.

Acestea fiind spuse, iata ca Samsung Galaxy S8 avea si unele surprize neasteptat de placute.

samsung-galaxy-s8-camera-carcasa