iOS 10.2.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.2.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch in aceasta seara, compania Apple oferind in final actualizarea pentru noi.

iOS 10.2.1 a fost lansat pentru iPhone, iPod Touch si iPad in aceasta seara, compania Apple oferind aceasta versiune a sistemului de operare pentru toti utilizatorii din lumea intreaga. Versoinea finala a sistemului de operare este oferita de catre compania americana la mai bine de o saptamana distanta de versiunea anterioara, asa ca toti utilizatorii pot instala iOS 10.2.1 chiar acum.

Apple a lansat nu mai putin de 4 versiune beta ale iOS 10.2.1 pana in prezent, asa ca oferirea versiunii finale in aceasta seara nu este o surpriza pentru cineva. Compania Apple nu a facut schimbari vizibile in iOS 10.2.1, insa a modificat foarte multe in ceea ce priveste structura interna a sistemului de operare, performantele ramanand neschimbate in versiunile beta.

De-a lungul testarii versiunilor beta ale iOS 10.2.1, compania Apple a avut grija sa nu dezvaluie eventuale schimbari majore facute pentru sistemul de operare. Chiar daca vizibil nu s-a schimbat absolut nimic in interfata iOS 10.2.1, schimbarile interne exista si ele se resimt in principal prin problemele rezolvate, si eventualele imbunatatiri de performante.

iOS 10.2.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

In versiunea finala a iOS 10.2.1 compania Apple listeaza aceleasi rezolvari de probleme raportate si imbunatatiri ale performantelor generale ale sistemului de operare. Puteti face actualizarea folosind sistemul Actualizare Software, Software Update, care este integrat deja in aplicatia Settings, Configurari, ale sistemului de operare iOS 10.

UPDATE: tvOS 10.1.1 a fost deasemenea lansat.

UPDATE 2: watchOS 3.1.3 a fost lansat astazi.

ios-10-2-1