eMAG: 1600 LEI reducere la Apple Watch

eMAG are in oferta Apple Watch cu pana la 1600 LEI reducere astazi, zeci de modele fiind vandute de catre magazinul online chiar acum.

eMAG are astazi o oferta extrem de interesanta care ne permite sa cumparam diverse modele ale Apple Watch cu reducere de pana la 1600 LEI din aceasta pagina. Da, ati citit bine, vorbim despre cel mai dorit smartwatch in lumea intreaga disponibil cu reducere de pana la 1600 LEI in momentul de fata, oferta fiind una extrem de buna, de care trebuie sa profitati.

Apple Watch este disponibil in oferta eMAG in trei serii diferite in momentul de fata, cea lansata in 2015 si cele lansate in 2016 fiind impreuna in vanzare. Avand in vedere ca vorbim despre 3 serii diferite ale Apple Watch disponibile cu reducere in momentul de fata la eMAG, toate cele trei sunt disponibile la pret redus pentru cei interesati, promotiile fiind foarte bune.

Pentru inceput vorbim despre modele noi ale Apple Watch care au reducere de pana la 1600 LEI in aceasta pagina in momentul de fata. Dupa cum v-am spus de atatea si atatea ori, acestea sunt modele complet noi ale Apple Watch, care nu au mai fost folosite vreodata, deci va bucurati de un produs care vine sigilat direct de la Apple, dar are si reducere foarte buna.

eMAG are oferta cu 1600 LEI reducere la Apple Watch

Daca sunteti interesati si de Apple Watch resigilate la eMAG, atunci in aceasta pagina puteti gasi aceste tipuri de produse, ele avand reducere de pana la 700 LEI in momentul de fata. Desi reducerea pentru Apple Watch resigilat la eMAG este mai mica decat cea pentru modelele noi, s-ar putea sa gasiti totusi combinatii care nu sunt disponibile noi.

Primul model al Apple Watch, lansat in 2015 si disponibil la eMAG, inca mai beneficiaza de cele mai recente actualizari pentru watchOS, insa modelele lansate in 2016 vin cu mai multe noutati interesante. Mai exact, Apple Watch Seria 1 si Seria 2 disponibile la eMAG au hardware mult mai bun decat modelul anterior, dar cel de-al doilea este inclusiv rezistent la apa.

eMAG are in stoc acum aproape toate modelele de Apple Watch pe care compania Apple le are in oferta sa, asa ca va recomand sa studiati cu atentia oferta magazinului online pentru a gasi ceea ce va intereseaza.

emag-oferta-apple-watch-reduceri