iOS 10.3 beta 1 a fost lansat

iOS 10.3 beta 1 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, asa cum ne-a spus deja un zvon aparut chiar in primele zile ale anului 2017. Vorbim despre un iOS 10.3 beta 1 oferit deocamdata doar dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, nu si utilizatorilor care sunt inregistrati in programul beta de testare al sistemului de operare iOS pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Primul zvon legat de iOS 10.3 beta 1 ne-a anuntat ca Apple va implementa un asa-zis Theatre Mode, adica un posibil Dark Mode care sa permita folosirea unei teme intunecate. Acest sistem ar facilita folosirea iDevice-urilor in spatii intunecate, in special cand suntem la cinema si urmarim un film, sau atunci cand suntem prezenti la o piesa de teatru.

Desigur ca detalii nu exista si vorbim doar despre speculatii, insa ni s-a spus totusi ca noul Theatre Mode din iOS 10.3 beta 1 va avea si un buton dedicat in Control Center. Acesta va permite activarea modului in terminalele iPhone, iPad si iPod Touch in momentul in care au iOS 10.3 beta 1 instalat, asa ca va fi interesant de vazut in ce mod a gandit Apple totul pentru noi.

iOS 10.3 beta 1 a fost lansat

Oficial, in lista de schimbari publicata de catre compania Apple impreuna cu aceasta actualizare, cei din Cupertino anunta doar rezolvari de probleme si imbunatatirea performantelor in iOS 10.3 beta 1. Desigur ca separat de toate acestea, avem cel mai probabil inclusiv tot ceea ce v-am explicat mai sus, iOS 10.3 beta 1 urmand a fi o actualizare majora.

Iata si functiile noi descoperite in iOS 10.3 beta 1:

 1. O noua optiune numita Find My AirPods menita sa ne ajute sa descoperim castile pierdute.
 2. APFS, Apple File System, este acum disponibil nativ si pentru iOS. In aceasta idee, recomandarea mea este sa faceti in mod obligatoriu un backup pentru iPhone sau iPad inainte de update.
 3. Siri va permite platile pentru facturi si verificarea platilor in aplicatii.
 4. Iconita aplicatiei Weather, Vremea, afiseaza prognoza meteo in fiecare ora direct in widget-ul 3D Touch.
 5. CarPlay are o scurtatura care permite accesarea aplicatiilor folosite recent.
 6. HomeKit permite programarea intrerupatoarelor pentru lumini.
 7. Safari aplica setarile pentru Reduce Motion, Reducere Miscare, si in aplicatiile web.

Separat de iOS 10.3 beta 1 compania Apple a mai lansat inclusiv urmatoarele versiuni beta ale sistemelor sale de operare :

 • macOS Sierra 10.12.4 beta (16E144f)
 • tvOS 10.2 beta (14W5222d)
 • Xcode 8.3 beta (8W109m)

ios-10-3-beta-1

47 COMENTARII

 1. Nu are Theater mode ! Nimic în plus !!! Doar ..
  Are you freaking serious? Find my AirPods is the biggest update with iOS 10.3?! Such BULL****!

 2. Pai dacă e beta când vrei să-l lanseze? BOGDAN ști ce este un beta?pot lansa pentru dezvoltatori și trei versiuni beta pe zi

 3. dark mode pe apple watch isi are sensul ca are oled…posibil iOS11 sa vina cu dark mode din moment ce iphone x va avea oled

 4. Theater Mode” that’s designed to let customers quickly mute the screen on their Apple Watch and disable raise to wake, preventing the screen from lighting up with arm movement.

  With Theater Mode enabled, customers will still receive haptic feedback for each incoming notification, and information can be viewed by tapping the screen or pressing down on the Digital Crown.

 5. Interesant pe Apple Watch, dar e departe de a fi un dark mode, dar e util. Sunt cam dezamagit, chiar asteptam ceva nou in 10.3…

 6. Practic au grupat meniurile vechi icloud, apple id, itunes si app store intr-un singur meniu care apare primul cand intri in setari. Are un design nou si prietenos, capaciatea icloud-ului este acum ca o bara si grupata pe categorii, poze, muzoca, documente s.a.m.d exact cum este in mac os.

 7. De ce nu il pot instala? Am profilul beta instalat, imi apare la actualizare un 1 cu rosu’, dar cand intru acolo imi spune ca ios 10.2.1 este la zi … ce sa fac?