Prima Pagina iPhone Pokemon Duel a fost lansat pentru iPhone si iPad

Pokemon Duel a fost lansat pentru iPhone si iPad

Pokemon Duel a fost lansat in AppStore pentru iPhone, iPad si iPod Touch in cursul acestei seri si vorbim despre un nou joc de strategie pentru platforma iOS. The Pokemon Company a lansat acest joc pentru platforma iOS, el fiind bazat pe carti de joc, deci va trebui sa cunoasteti destul de bine personajele din seria Pokemon inainte de a incepe sa il jucati.

In jocul Pokemon Duel va trebui sa formam echipe de cate 6 pokemoni si va trebui sa luptam impotriva altor jucatori care sunt activi in platforma virtuala a titlului. Puteti vedea in clipul video de mai jos ce fel de gameplay ofera jocul Pokemon Duel, el fiind cu mult diferit fata de cel pe care-l ofera jocul Pokemon GO pentru iDevice-urile noastre.

Jocul Pokemon Duel este disponibil pentru descarcare gratuita, in format universal, din AppStore urmand acest link.

“Pokémon Duel is a strategy board game that uses Pokémon figures. Build a deck with your favorite figures and then leap into a League Match! Compete with players from around the world for a chance to enter the top League rankings in League Matches. You’ll fight your rivals in real time! Win duels, get all kinds of cool figures and items, and make your deck stronger!”

LIKE
Articolul anteriorPixelmator – o aplicatie foto excelenta disponibila la pret redus
Urmatorul articoliOS 10.3 beta 1 a fost lansat