Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – prezentare in 29 martie

Samsung Galaxy S8 – prezentare in 29 martie

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat pe data de 29 martie de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment global precedat de o campanie de marketing.

Samsung Galaxy S8 va fi prezentat pe data de 29 martie 2017, conform unor noi informatii aparute astazi, care sustin zvonuri lansate anterior cu privire la produs. Cei de la Samsung au confirmat oficial ca Samsung Galaxy S8 nu va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2017, insa se pare ca prezentarea globala din 29 martie este reala.

Cei de la Samsung intentioneaza sa prezinte Samsung Galaxy S8 in fata unei audiente din SUA si Europa, deci lucrurile se vor intampla precum in trecut. Pentru prezentarea Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie pregatita si o campanie de marketing cu investitii record pentru a face produsul cunoscut unui numar cat mai mare de oameni.

Desi Samsung a confirmat ca Samsung Galaxy S8 nu va fi prezentat oficial la Mobile World Congress 2017, asta nu inseamna ca o prezentare privata nu va avea loc. Exista posibilitatea ca Samsung Galaxy S8 sa fie prezentat doar jurnalistilor intr-o conferinta privata, iar cea oficiala sa aiba loc in data de 29 martie, sau in apropierea ei.

Samsung Galaxy S8 – prezentare in 29 martie

Samsung Galaxy S8 este marea speranta a Samsung de a ramane relevanta in piata smartphone dupa esecul Samsung Galaxy Note 7 de anul trecut. In aceasta idee, pentru Samsung Galaxy S8 sunt cu siguranta pregatite o prezentare si o lansare spectaculoase, astfel incat intreaga lume sa aiba noul smartphone in atentie in urmatoarele luni.

Desi Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat pe 29 martie, lansarea oficiala a terminalului ar putea avea loc in a doua parte a lunii aprilie. Mai exact, zvonurile de pana acum au sugerat faptul ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat in cea de-a 17-a saptamana a anului 2017, iar aceasta corepunde celei de-a doua parti a lunii aprilie, cu o luna mai tarziu decat se estima initial.

Aceasta lansare intarziata a Samsung Galaxy S8 are loc din cauza noilor masuri de securitate pe care cei de la Samsung le implementeaza pentru a avea terminale sigure. In aceasta idee, Samsung Galaxy S8 ar trebui sa fie lipsit de problemele bateriilor care iau foc si genereaza explozii ale terminalelor in timpul folosirii.

samsung-galaxy-s8-prezentare-29-martie

 • George89

  Samsung nu este relevanta pe piața smartphone după eșecul cu Note 7?

 • Srb Srb

  Deci in Aprilie se va vinde…in primele tari importante,dupa care multi oameni maturi vor astepta 1-2 lunisa vada ce declara fanaticii daca au probleme majore sau nu cu el,..Si deja pana in Mai-Iunie vom avea o idee despre iphone X

 • Viorel Predatorul

  Samsung este foarte relevantă pe piața smartphone-urilor: cel mai mare producător de smartphone-uri, cea mai inovativă companie în domeniu, ești singur companie care și-a recunoscut greșeala, și a acționat imediat.

 • superdry

  Degeaba e cel mare producator de smartphoneuri daca nu e capabil sa incaseze decat 15% din profiturile globale din domeniu .

  Din punct de vedere financiar conteaza profitul obtinut nu numarul de unitati livrate .

 • V.P

  Cu ce te incalzeste pe tine profitul ??

 • Heath

  Adică au preturi mai justificate , fac investiții, cheltuie multi bani, și nu fac mult profit. Pe când alții primesc mult mai mult decât investesc, și li de umfla conturile.

 • George89

  Corect….. Samsung nu este în situația lui HTC
  Chiar și după eșecul cu Note 7 tot le a mers foarte bine

 • George89

  Samsung Electronics nu obține profitul Apple de exemplu chiar dacă livrează mai multe unități, produc mai multe terminale cu diferite categorii de preț
  Dar dacă vorbim de Conglomeratul Samsung atunci nici măcar Apple nu obține profitul lor

 • Marius

  Altfel spus…Apple ne umfla prețurile…și noi plătim….despre ce vorbim?…

 • Srb Srb

  Ma gandesc daca cei ce “vroiau” note 7 isi iau S8 sau sunt inca in “vacanta” si asteapta note 8 cand iarasi nu isi vor cumpara ca sunt in alta “vacanta”

 • terrymada

  Concurenta producatorilor este extrem de benefica pt consumatori. Sincer mi-as dori ca Samsung sa ramana relevanta:)

 • Alex S.

  Mai repede moare Apple decat Samsung !!!
  Sa fim realisti…
  Samsung face tot singura
  apple are nevoie de samsung, sharp, lg si toata gasca !!!
  Nu fiti naivi !!!