Samsung Galaxy S8 – prezentare in 29 martie

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat pe data de 29 martie de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment global precedat de o campanie de marketing.

Samsung Galaxy S8 va fi prezentat pe data de 29 martie 2017, conform unor noi informatii aparute astazi, care sustin zvonuri lansate anterior cu privire la produs. Cei de la Samsung au confirmat oficial ca Samsung Galaxy S8 nu va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2017, insa se pare ca prezentarea globala din 29 martie este reala.

Cei de la Samsung intentioneaza sa prezinte Samsung Galaxy S8 in fata unei audiente din SUA si Europa, deci lucrurile se vor intampla precum in trecut. Pentru prezentarea Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie pregatita si o campanie de marketing cu investitii record pentru a face produsul cunoscut unui numar cat mai mare de oameni.

Desi Samsung a confirmat ca Samsung Galaxy S8 nu va fi prezentat oficial la Mobile World Congress 2017, asta nu inseamna ca o prezentare privata nu va avea loc. Exista posibilitatea ca Samsung Galaxy S8 sa fie prezentat doar jurnalistilor intr-o conferinta privata, iar cea oficiala sa aiba loc in data de 29 martie, sau in apropierea ei.

Samsung Galaxy S8 – prezentare in 29 martie

Samsung Galaxy S8 este marea speranta a Samsung de a ramane relevanta in piata smartphone dupa esecul Samsung Galaxy Note 7 de anul trecut. In aceasta idee, pentru Samsung Galaxy S8 sunt cu siguranta pregatite o prezentare si o lansare spectaculoase, astfel incat intreaga lume sa aiba noul smartphone in atentie in urmatoarele luni.

Desi Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat pe 29 martie, lansarea oficiala a terminalului ar putea avea loc in a doua parte a lunii aprilie. Mai exact, zvonurile de pana acum au sugerat faptul ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat in cea de-a 17-a saptamana a anului 2017, iar aceasta corepunde celei de-a doua parti a lunii aprilie, cu o luna mai tarziu decat se estima initial.

Aceasta lansare intarziata a Samsung Galaxy S8 are loc din cauza noilor masuri de securitate pe care cei de la Samsung le implementeaza pentru a avea terminale sigure. In aceasta idee, Samsung Galaxy S8 ar trebui sa fie lipsit de problemele bateriilor care iau foc si genereaza explozii ale terminalelor in timpul folosirii.

samsung-galaxy-s8-prezentare-29-martie