Samsung Galaxy S8 nu va fi prezentat la Mobile World Congress 2017

Samsung Galaxy S8 a fost anuntat ca fiind pregatit pentru prezentare la Mobile World Congress 2017, insa presedintele diviziei mobile a Samsung a...

Samsung Galaxy S8 nu va fi prezentat la Mobile World Congress 2017, conform presedintelui companiei Samsung, negand zvonurile aparute pana in prezent. Afirmatia privind prezentarea Samsung Galaxy S8 a fost facuta de catre presedintele diviziei mobile a Samsung, DJ Koh in cadrul conferintei in care au fost anuntate oficial cauzele exploziilor Samsung Galaxy Note 7.

Zvonuri aparute in ultimele saptamani au sugerat faptul ca Samsung Galaxy S8 va fi prezentat in cadrul unei conferinte private ce va avea loc la Mobile World Congress 2017. Presedintele diviziei mobile a Samsung neaga zvonul deoarece Samsung Galaxy S8 nu este pregatit acum pentru a fi aratat lumii intregi, asa ca toti vor mai avea de asteptat pentru a-l vedea.

Presedintele diviziei mobile a Samsung nu a oferit vreo data pentru prezentarea Samsung Galaxy S8, insa ea va fi sigur dupa Mobile World Congress 2017. Conform zvonurilor din ultima vreme, Samsung Galaxy S8 ar putea fi prezentat la sfarsitul lunii martie, sau la inceputul lunii aprilie, insa desigur ca nimeni nu stie ceva sigur deocamdata, asa cum este si normal.

Samsung Galaxy S8 nu va fi prezentat la Mobile World Congress 2017

Motivul pentru care Samsung Galaxy S8 nu va fi prezentat la fel de devreme precum predecesorul sau are cel mai probabil legatura cu problemele Samsung Galaxy Note 7. Cei de la Samsung au implementati masuri noi de verificare ale Samsung Galaxy S8 pentru a preintampina eventuale defecte, asa ca productia dureaza mai mult.

Asteptand mai mult pentru ca Samsung Galaxy S8 sa fie lansat pe piata, cei de la Samsung pierd unele vanzari in fata competitorilor, dar acesta este riscul sigurantei. Samsung spera ca Samsung Galaxy S8 sa aiba succes multumita schimbarilor care ii vor fi implementate, insa totul depinde de modul in care clientii vor privi tot ceea ce le ofera compania.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat in martie, sau aprilie, iar lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc in cursul lunii aprilie pe pietele globale.

samsung-galaxy-s8-prezentare-mwc-2017