iOS 10.2 jailbreak – codul sursa a fost publicat

iOS 10.2 jailbreak este in plin proces de dezvoltare, codul sursa al solutiei fiind publicat in cursul noptii trecute de catre doi hackeri.

iOS 10.2 jailbreak se apropie tot mai mult de lansare, codul sursa al viitoarei solutii de jailbreak fiind publicat in cursul acestei zile de catre hackeri. Luca Todesco si Marco Grassi sunt cei doi hackeri care au dezvoltat acest cod sursa al viitoarei solutii de iOS 10.2 jailbreak, el urmand a sta la baza programului care va exploata terminalele noastre.

Vorbim deocamdata doar despre codul de baza pe “fundatia” caruia va fi dezvoltata viitoarea solutie de iOS 10.2 jailbreak, el fiind complet inutil pentru un utilizator obisnuit. La acest cod trebuie adaugate diverse patch-uri pentru ca o solutie de iOS 10.2 jailbreak sa fie efectiv lansata, iar acest lucru nu se va intampla in 1, sau doua zile.

Procesul de dezvoltare al solutiei de iOS 10.2 jailbreak va continua in perioada urmatoare, acesti doi hackeri fiind hotarati sa-si finalizeze proiectul. Din pacate nimeni nu stie cat timp va fi necesar pentru a dezvolta solutia de iOS 10.2 jailbreak in vederea lansarii publice, asa ca vom avea mult de asteptat pana cand totul va fi pregatit pentru a ne fi oferit.

Conform informatiilor furnizate de catre hackeri, solutia de iOS 10.2 jailbreak este compatibila doar cu terminalele care au chip de 64 biti. In aceasta idee, orice terminale lansate inaintea iPhone 5S, excluzand tabletele iPad lansate in 2013, vor fi incompatibile cu viitoarea solutie de iOS 10.2 jailbreak, iar acest lucru nu pare sa se schimbe prea curand.

Pe masura ce apar noi informatii privind solutia de iOS 10.2 jailbreak, va voi anunta.

ios-10-2-jailbreak-cod-sursa-public