Orange Apel Wi-Fi a fost lansat pentru iPhone

Orange a lansat functia apel Wi-Fi si pentru iPhone, toti utilizatorii celor mai recente modele putand face apeluri telefonice prin retele Wi-Fi.

In aceasta seara functia apel Wi-Fi a fost lansata oficial si de catre cei de la Orange Romania pentru utilizatorii iPhone, la mai bine de 8 luni din momentul lansarii functiei apel 4G. Carrier Bundle Update 27.1 activeaza aceasta noua functie in terminalele iPhone, conform unor cititori ai iDevice.ro, insa trebuie sa trimiteti si un SMS gol la 232 pentru a activa functia in serverele Orange.

In iOS 10.3 beta 1 nu am functia activa, desi am Carrier Bundle 27.5 pentru Orange, asa ca daca folositi aceasta versiune a sistemului de operare, ar fi bine sa stiti la ce sa va asteptati. In restul versiunilor publice ale iOS 10 ar trebui sa primiti actualizarea de carrier bundle si sa aveti posibilitatea de a activa functia apel Wi-Fi pe terminalele voastre iPhone.

Functia apel Wi-Fi, pe care Orange ne-o ofera intr-un final inclusiv pe iPhone, ne permite sa facem apeluri telefonice printr-o retea Wi-Fi, atunci cand semnalul GSM este slab in zona in care ne aflam. Apelul va consuma minutele pe care le avem disponibile in abonamentul/cartele Orange, insa va facilita conversatiile in zonele cu acoperire slaba.

Functia apel Wi-Fi este disponibila pe toate terminalele lansate de la iPhone 5S, inclusiv, incoace, deci orice alte terminale anterioare nu vor putea face apeluri Wi-Fi. Aceasta este o restrictie impusa de catre compania Apple, nu de catre cei de la Orange, asa ca nu trebuie sa ii invinovatiti pe ei daca aveti un terminal incompatibil cu functia.

Orange este primul operator de telefonie mobila din Romania care lanseaza functia apel Wi-Fi pentru iPhone. Deci, cati dintre voi o aveti activa ?

orange-apel-wi-fi-iphone