WaterMinder este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

WaterMinder este aplicatia gratuita a saptamanii aleasa pentru promovare in AppStore pentru iPhone, iPad si iPod Touch de catre compania Apple. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de functionalitate ofera aplicatia WaterMinder pentru noi, ea fiind gandita pentru a ne ajuta sa masuram cantitatea de apa pe care o consumam zilnic.

WaterMinder ne ajuta sa monitorizam in mod constant cantitatile de apa pe care le consumam zilnic, in functie de greutatea noastra corporala. Aplicatia ne permite sa setam obiective zilnice privind cantitatea de apa pe care o bem in fiecare zi, astfel incat sa nu uitam sa fim mereu hidratati pentru a duce o viata cat mai sanatoasa.

“Loved by thousands of users all over the World. Get help with WaterMinder®, an easy, intuitive app to track your water intake. Based on your body weight (or your personal goal), WaterMinder® will remind you to drink water to reach your daily goals. By seeing current water fill visually and in percents you will instantly know how well you are hydrated!”

WaterMinder are o interfata foarte simpla si intuitiva de care ne putem bucura, are un istoric al tuturor cantitatilor de apa pe care le bem zilnic, si mai mult. Aplicatia poate masura cantitatile de apa in diverse forme si afiseaza intr-un badge pentru iconita cantitatea de apa pe care trebuie sa o bem pentru a ne indeplini obiectivul zilnic.

  • Clean visual view of your current water fill
  • Simple, quick and easy to use interface (just tap on 1 icon and a menu opens with your options to log/track your water intake)
  • Pre-defined cups for quick tracking
  • Create custom cups
  • Create unlimited custom reminders
  • History and Graph, see your progress
  • Badge icon displaying your goal or current water fill
  • US oz, UK oz and ML units
  • Free guide to drinking water

Aplicatia WaterMinder este extrem de interesanta si merita incercata, ea fiind disponibila pentru descarcare gratuita din AppStore, urmand acest link.