Splitter Critters este cea mai buna aplicatie a saptamanii

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in AppStore in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Splitter Critters este cea mai buna aplicatie a saptamanii in AppStore pentru iPhone, iPad si iPod Touch promovata de catre compania Apple. In clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare pentru tipul de gameplay pe care il ofera jocul pentru cei care l-au instalat, ideea din spatele titlului fiind una mai mult decat interesanta.

In Splitter Critters noi avem rolul de a “taia” intreaga lume virtuala creata de catre dezvoltatori, pentru a rearanja si a ghida creaturile virtuale spre nava lor spatiala. Dezvoltatorii jocului au creat o lume virtuala foarte complexa, cu un sistem de joc inovator, el punandu-ne la incercare inventivitatea pentru a indeplini fiecare obiectiv al jocului.

“Split the world with a swipe of your finger and then rearrange it to guide critters back to their spaceship. Explore colorful planets full of danger, challenging puzzles, and innovative mechanics that will make you think in new ways. The immersive soundscapes of each world, best experienced with headphones, set the tone for your journey.”

Pentru fiecare nivel din Splitter Critters exista si un fundal sonor de exceptie, el fiind completat si de un motor grafic avansat, demn de un joc pentru iPhone al anului 2017.

Splitter Critters este disponibil pentru descarcare din AppStore urmand acest link.