Cele mai ciudate jocuri pentru iPhone recomandate de Apple

Play Something Weird este o noua sectiune de aplicatii pe care compania Apple a publicat-o in AppStore, iar prin intermedul sau ne recomanda cele mai ciudate jocuri pentru iPhone. Vorbim despre o gama foarte diversificata de jocuri pe care cei din Cupertino le recomanda pentru cei interesati sa incerce ceva diferit fata de ceea ce au folosit pana in prezent.

Vorbim despre cateva zeci dintre cele mai ciudate jocuri pentru iPhone disponibile in momentul de fata pentru descarcare din AppStore, compania Apple oferindu-ne multe alegeri. De la Goat Simulator si pana la un joc in care este ironizat Siri si insultele care pot fi rostite asistentului, sectiunea contine foarte multe titluri extrem de interesante pe care le putem incerca.

Unele dintre jocuri au fost promovate de catre compania Apple in AppStore cu diverse ocazii, in timp ce altele au fost alese doar pentru ca sunt populare. Indiferent despre care categorie de jocuri vorbim, acestea au fost incercate de catre angajatii companiei Apple, deci daca veti decide sa le incercati, atunci puteti fi siguri ca alegerea voastra va fi una potrivita.

Sectiunea Play Something Weird este disponibila pentru accesare directa prin intermediul AppStore urmand acest link.

jocuri-ciudate-iphone