iOS 10.2 jailbreak update aduce multe noutati

42

In cursul noptii trecute nu mai putin de patru versiuni beta ale solutiei de iOS 10.2 jailbreak au fost lansate de catre hackerul care a creat acest software pentru noi. Printre noutatile principale aduse de catre versiunea beta 6 se numara rezolvarea unei varietati de probleme ale software-ului, dar si extinderea compatibilitatii la noi iDevice-uri.

Mai exact, dintre toate iDevice-urile lansate dupa iPhone 5S, inclusiv, incoace, doar iPhone 7/Plus, iPad Air 2 si iPad Mini 4 nu sunt compatibile cu aceasta solutie de iOS 10.2 jailbreak.  In rest, toate iPhone si iPad-urile lansate de catre Apple pot fi exploatate cu solutia de iOS 10.2 jailbreak lansata saptamana trecuta pentru noi.

Solutia de iOS 10.2 jailbreak este in continua dezvoltare in momentul de fata si este actualizara cu rezolvarea unei varietati de probleme care sunt raportate de catre utilizatori dupa utilizarea sa. Desi ea nu este deocamdata compatibila cu iPhone 7, am o vaga impresie ca dupa blocarea semnarii SHSH-urilor pentru iOS 10.2 se va implementa in mod miraculos suport si pentru iOS 10.2.

Dupa cateva versiuni beta cu probleme oferite de catre hackerul care a dezvoltat aceasta solutie, in aceast dimineata puteti descarca de aici acea mai recenta versiune beta a software-ului. Inainte sa o folositi, trebuie sa stiti ca ea are in continuare diverse probleme, deci trebuie sa fiti pregatiti pentru asta.

ios-10-2-jailbreak-beta-5