iOS 10.2 jailbreak update aduce multe noutati

In cursul noptii trecute nu mai putin de patru versiuni beta ale solutiei de iOS 10.2 jailbreak au fost lansate de catre hackerul care a creat acest software pentru noi. Printre noutatile principale aduse de catre versiunea beta 6 se numara rezolvarea unei varietati de probleme ale software-ului, dar si extinderea compatibilitatii la noi iDevice-uri.

Mai exact, dintre toate iDevice-urile lansate dupa iPhone 5S, inclusiv, incoace, doar iPhone 7/Plus, iPad Air 2 si iPad Mini 4 nu sunt compatibile cu aceasta solutie de iOS 10.2 jailbreak.  In rest, toate iPhone si iPad-urile lansate de catre Apple pot fi exploatate cu solutia de iOS 10.2 jailbreak lansata saptamana trecuta pentru noi.

Solutia de iOS 10.2 jailbreak este in continua dezvoltare in momentul de fata si este actualizara cu rezolvarea unei varietati de probleme care sunt raportate de catre utilizatori dupa utilizarea sa. Desi ea nu este deocamdata compatibila cu iPhone 7, am o vaga impresie ca dupa blocarea semnarii SHSH-urilor pentru iOS 10.2 se va implementa in mod miraculos suport si pentru iOS 10.2.

Dupa cateva versiuni beta cu probleme oferite de catre hackerul care a dezvoltat aceasta solutie, in aceast dimineata puteti descarca de aici acea mai recenta versiune beta a software-ului. Inainte sa o folositi, trebuie sa stiti ca ea are in continuare diverse probleme, deci trebuie sa fiti pregatiti pentru asta.

ios-10-2-jailbreak-beta-5

42 COMENTARII

  1. Acest jb , este complet ? Adica daca închid telefonul si il deschid , ramane cidya sau tweak-urile ? Este untethered sau cum se spune ? eu plătesc pe luna la icloud pentru spațiu .. oare daca fac jb sigur nu cred ca mai am facilitatea asta , nu ? Se merita sa fac jb daca nu ma pricep foarte bine cu ssh sau d-astea ?… stiu despre jb cu cidya tweak si cam atât ..:)). Am mai avut acum 2 ani pe un iPhone 5.

  2. Adica daca sting telefonul trebuie sa instalez iar ? .. se merita sa fac acest jb daca este beta ? tin minte ca acum 2 ani am instalat un jb si n-am avut treaba cu el … pe ala l-am lăsat 5-6 luni …

  3. am instalat eu jailbreak-ul, ios 10.2 , pana acum n-am observat probleme, iar in cazul in care se închide telefonul, se redeschide aplicația yalu102 din telefon și cydia își revine

  4. A. Deci e bine. Nu trebuie sa mai instalez ceva in caz de se Închide telefonul. Dar daca bag jb , mai pot lua spațiu iCloud cu 1 euro pe luna ?

  5. Luca a spus ca pentru iPhone 7 jailbreak cel mai bun firmware este ios 10.1.1. Salvează blobs pentru ios 10.2 insa rămâi momentan pe 10.1.1. Probabil ca va veni jailbreak și pentru iPhone 7 ios 10.2 insa nu m-aș risca dacă chiar iti dorești jailbreak.

  6. @roby sunt o groaza de tutoriale pe youtube in care iti arata ca poti face downgrade pe ipad 2 si iphone 4S daca ai jailbreak + open ssh, te conectezi din pc la telefon printr un program gen winscp bagi cateva coduri si iti face downgrade la ios 6.1.3 fara itunes si fara batai de cap. Este foarte simplu ( downgrade ul se face prin OTA, adica doar din telefon prin wifi )

  7. Sa stiti ca exista si metode de dual boot pentru iphone 4, 4S, 5, Ipad 2 …adica ai ios 9 sa zicem pe ele si daca ai destul spatiu ( aa zicem 32 gb ) si instalezi un program din cydia care iti permite sa rulezi in paralel ios 6 pe idevice-urile respective

  8. Ajutați-ma si mine va rog. Am urmărit tutorialelor tau, zaone cu jb 10.2 si in impactor am băgat ultimul update pe care l-ai postat. Totul bine si frumos pana la cidya , intru in el apare alb si dispare .. am stins telefonul si l-am aprins de vreo 6 ori .. am dat iar pe icoana cu yalu .. degeaba. Tot la fel face. Daca încerc sa ii dau restore.. Apple ma obliga sa bag ultimu iOS si nu vreau …

  9. stergi aplicatia veche yalu102 ca pe orice alta aplicatie … si o instalezi cu Impactor….pe cea noua yalu102_beta6.ipa ..eu asa am facut si totul este ok