Prima Pagina Apple Watch Apple Watch – asa functioneaza Theater Mode

Apple Watch – asa functioneaza Theater Mode

Aseara compania Apple a lansat watchOS 3.2 beta 1 pentru Apple Watch, iar prin actualizare ne ofera noul Theater Mode despre care v-am vorbit saptamana trecuta. Desi el a fost initial anuntat pentru lansare in iOS 10.3, iata ca intr-un final a ajuns in Apple Watch si vorbim despre un modul menit sa economiseasca energie, printre altele.

Mai exact, dupa activarea Theater Mode, ecranul Apple Watch nu se va mai aprinde de fiecare data cand ridicam mana, ci va ramane stins, desi notificarile vor fi in continuare vizibile. Totul este un fel de Do Not Disturb pentru Apple Watch, functionalitatea fiind oferita in iPhone de ceva vreme, asa ca nu vorbim despre ceva complet nou pentru noi.

In clipurile video de mai jos puteti vedea cum se activeaza si cum functioneaza Theater Mode pe Apple Watch.

 • Srb Srb

  Asteptam copierea de catre ceilalti

 • alex_M

  Sunt foarte scumpe, si nu cred ca si justifica pretul

 • Srb Srb

  Ieftine

 • Daniel Razvan

  Nemaivazut …

 • Mircea Radulescu

  1600 lei, nu pot zice că sunt foarte scumpe.

 • icetkk

  @Zaone
  Nu este ca Do Not Disturb. iPhone-ul nu are o funcție ca asta. Îți vibrează la mână când primești notificări sau când ești sunat, doar că nu se aprinde ecranul decât din buton, nici măcar când ridici mâna să te uiți la el nu se mai aprinde, și nu scoate sunete. Nu este DND pentru că te “deranjează” pe tine, dar discret. Este o funcție gândită pentru cei din jurul tău, de la film, teatru, operă, unde e întuneric și aprinderea ecranului ar putea deranja pe cei din jur, deci un Do Not Disturb Others dacă vrei. 🙂

 • Nu vibreaza deloc. Sau cel putin la mine nu vibreaza. Daca il lasi pe masa, nu se intampla nimic, doar primeste notificari.

 • icetkk

  Vorbești de ceas? Dacă îl pui pe masă și e pe Theatre Mode (dacă ai activat Wrist Detection, se blochează cum îl dai jos de la mână și nu mai primește nicio notificare, orice mod ar fi selectat) și nu ai Wrist Detection activat, deci să rămână deblocat, atunci spui că nu vibrează?