Race to the Finish Line – jocuri de racing recomandate de Apple

Race to the Finish Line este o noua sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in cursul zilelor trecute in AppStore pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Vorbim despre o gama extrem de variata de jocuri de tip racing pe care cei din Cupertino ni le recomanda in momentul de fata, sectiunea continand doar titluri care merita intr-adevar instalate in terminale.

Dupa cum probabil va asteptati deja, in sectiunea Race to the Finish Line gasiti jocuri precum Real Racing 3, CSR Racing, AG Drive, Colin McRae, Rush Ally 2, sau Asphalt Extreme. Toate aceste jocuri s-au dovedit a fi extrem de populare in AppStore de-a lungul anilor, generand pana in momentul de fata sute de milioane de descarcari pe iDevice-urile celor de la Apple.

Practic, vorbim despre o lista exclusivista de jocuri de tip racing pe care Apple ni le recomanda in momentul de fata, iar unele dintre ele va sunt probabil cunoscute deja. Fiecare dintre jocurile din sectiunea Race to the Finish Line au fost testate de catre angajati ai companiei Apple inainte de a fi recomandate, asa ca indiferent ce veti alege de acolo, stiti ca alegerea va fi una buna.

Race to the Finish Line este disponibila pentru accesare in AppStore urmand in acest link.

jocuri-racing-aplicatii-masini