iOS 10.2 nu mai poate fi instalat pe iPhone si iPad

La mai putin de o saptamana dupa lansarea iOS 10.2.1, compania Apple a decis sa blocheze semnarea SHSH-urilor pentru iOS 10.2, miscarea fiind surprinzatoare. Desi in mod normal compania Apple mai semneaza o veche versiune a iOS timp de cam 2 saptamani dupa lansarea uneia noi, acum lucrurile s-au cam precipitat, din cate se pare.

Decizia celor de la Apple de a bloca semnarea iOS 10.2 atat de devreme care cel mai probabil legatura cu lansarea solutiei de iOS10.2 jailbreak zilele trecute. Cei de la Apple sunt cel mai probabil dornici sa mentina securitatea iDevice-urilor la un nivel ridicat, asa ca impiedica instalarea unei versiuni care poate fi exploatata de catre hackeri fara probleme.

Era de asteptat ca Apple sa blocheze semnarea iOS 10.2 intr-un punct, sau altul, insa atat de rapid nu cred ca se astepta cineva sa o faca in acest punct. Desigur ca in situatia de fata nu mai conteaza, mai ales daca nu ati salvat SHSH-uri pentru iOS 10.2, deoarece fara ele nu veti putea face downgrade, insa daca le aveti, va puteti folosi de ele cu Prometheus.

Compania Apple are grija sa blocheze toate metodele de a ne bucura de libertate in platforma iOS si din pacate solutiile de jailbreak apar tot mai greu, asa ca daca aveti un jailbreak, incercati sa-l pastrati cat mai mult.

ios-10-2-instalat-iphone-ipad

4 COMENTARII