Tutorial: iOS 10.2 jailbreak pe iPhone si iPad

Tutorial de iOS 10.2 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch va ajuta sa exploatati terminalele pe singura versiune suportata.

iOS 10.2 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch putem face inca de saptamana trecuta, cand o prima versiune beta a solutiei Yalu a fost lansata. Vorbim despre o solutie de jailbreak care este disponibila in versiune beta in momentul de fata, deci trebuie sa stiti ca ea are probleme de functionare si nu este 100% stabila pentru folosire.

In ciuda acestui lucru, daca doriti sa profitati de ea si sa faceti iOS 10.2 jailbreak, atunci acest tutorial va ajuta sa faceti intreaga procedura pe iDevice-urile voastre. Din pacate, solutia iOS 10.2 jailbreak NU este compatibila si cu iOS 10.2.1, deci va trebui sa o folositi DOAR pe iOS 10.2, care nu mai poate fi instalat, Apple blocand instalarea pe 31 ianuarie.

Nu se stie daca solutia aceasta de iOS 10.2 jailbreak va fi vreodata compatibila si cu iOS 10.2.1, insa in momentul de fata acest lucru pare putin probabil. In aceasta idee, daca aveti o versiune anterioara a iOS 10.2  si nu aveti SHSH-uri salvate pentru iOS 10.2, nu incercati sa faceti update deoarece veti instala doar iOS 10.2.1 fara posibilitate de downgrade fara SHSH.

Tutorial: iOS 10.2 jailbreak pe iPhone si iPad

Puteti folosi solutia de iOS 10.2 jailbreka in momentul de fata cu :

  • iOS 10.2.

In ceea ce priveste compatibilitatea cu iDevice-urile, solutia de iOS 10.2 jailbreak poate fi instalata pe :

  • iPhone 6;
  • iPhone 6 Plus;
  • iPhone SE
  • iPhone 6S;
  • iPhone 6S Plus;
  • iPad Mini 3;
  • iPad Mini 4;
  • iPad Air;
  • iPad Air 2;
  • iPad Pro – toate modelele.

Dupa cum puteti observa, iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu au suport pentru iOS 10.2 jailbreak, deci din pacate nu va veti putea folosi de software pentru a le exploata.Inainte de a incepe, va recomand sa faceti un backup terminalelor voastre folosind iTunes sau iCloud, deoarece este necesar sa aveti o copie a datelor din terminale in cazul in care procedura esueaza.

iOS 10.2 jailbreak – procedura

ios-10-2-jailbreak-iphone-tutorial

 

  1. Descarcati in calculator aplicatia Cydia Impactor pentru calculatoarele voastre de aici : cydiaimpactor.com.
  2. Descarcati iOS 10 jailbreak Yalu de aici.
  3. Dezarhivati Cydia Impactor in calculatoare si deschideti-o. Este important sa NU fie deschisa cu optiunea Run as administrator.
  4. Acum conectati terminalul iPhone, iPad sau iPod Touch la calculator folosind un cablu USB. Este necesar ca iTunes sa fi fost instalata in prealabil pe calculator.
  5. Dezactivati Find My iPhone si codul de siguranta, impreuna cu Touch ID.
  6. Cydia Impactor ar trebui sa recunoasca acum terminalul vostru. Daca nu este recunoscut, selectati-l folosind primul slider din aplicatie.
  7. Acum mergeti in folderul in care ati descarcat aplicatia Yalu pentru iOS 10 jailbreak.
  8. Trageti, drag & drop, aplicatia mach_portal+yalu.ipa peste fereastra Cydia Impactor.
  9. Introduceti intai Apple ID-ul vostru, adica adresa de email folosita pentru a face Apple ID-ul.
  10. Acum introduceti parola Apple ID-ului si asteptati ca instalarea sa aiba loc. Daca Cydia Impactor afiseaza diverse erori, reincepeti procedura pana functioneaza.
  11. In iPhone, iPad sau iPod Touch, mergeti in Settings > General > Device Management/Profile, Configurari > General > Profil.
  12. Selectati campul in care este mentionat Apple ID-ul vostru.
  13. Apasati butonul Trust, apoi puteti deschide aplicatia Yalu.
  14. Dupa cateva secunde in care va fi afisat un ecran albastru, terminalul vostru va reporni si veti vedea Cydia instalata in ecranul de aplicatii.
  15. Daca reporniti terminalul din nou, va trebui sa rulati aplicatia Yalu dupa fiecare repornire pentru a putea folosi Cydia.

Daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii.