Cydia 1.1.28 update rezolva problemele cu iOS 10.2

Cydia 1.1.28 a fost lansata in cursul acestei seri pentru toti cei care doresc sa faca iOS 10.2 jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune avand menirea de a rezolva probleme de functionare. Mai exact, conform creatorului Cydia, noua versiune a aplicatiei rezolva in primul rand inchiderea subita a aplicatiei in cazul deschiderii dupa jailbreak.

Mai mult decat atat, noua versiune a aplicatiei Cydia vine cu un APT modificat, astfel incat sa fie afisate noutatile disponibile in Cydia din diverse repo-uri. Separat de ceea ce puteti vedea si in lista de schimbari de mai jos nu exista, insa schimbarea cea mai importanta rezolva o problema raportata de catre foarte multe persoane.

Noua versiune a aplicatiei Cydia poate fi instalata chiar din aplicatia Cydia.

In the ninth beta, I fixed another semi-deterministic crash some users were experiencing, as well as modified APT to guarantee it did not decide “engh, I don’t really need to check this repository for updates” when it really should (and was thereby not seeing updates for repositories that have Release but do not use hashes).

cydia-1-1-28-update