iPhone 7 Plus inregistreaza vanzari foarte bune pentru Apple

Aseara compania Apple a confirmat ceea ce multi analisti afirmau de cateva saptamani, mai exact ca iPhone 7 Plus este extrem de cautat de catre clienti. Tim Cook a anuntat seara ca iPhone 7 Plus este de departe cel mai popular model Plus lansat vreodata de catre Apple, intrecand in vanzari cele doua modele anterioare lansate de catre companie in 2014 si 2015.

Popularitatea a fost usor vizibila la sfarsitul anului trecut, cand iPhone 7 Plus a fost aproape imposibil de cumparat timp de aproape 2 luni de zile dupa lansarea oficiala. Cei de la Apple au avut foarte mari probleme in a acoperi cererea de pe piata deoarece nu se asteptau ca ea sa fie atat de mare, lucru care a iritat multi consumatori.

Desi Apple nu a confirmat acest lucru, analistii au afirmat ca iPhone 7 Plus a insumat 40% din vanzarile totale de terminale din seria iPhone 7. Anul trecut, iPhone 6S Plus insuma doar 23% dintre vanzarile seriei iPhone 6S in cursul anului trecut, deci vorbim despre o crestere majora in vanzari inregistrata de catre compania Apple, interesul pentru phablet-uri crescand corespunzator.

Aceasta evolutie pentru iPhone 7 Plus este surprinzatoare prin prisma faptului ca pana acum 2 ani majoritatea clientilor Apple nici nu doreau sa auda de ecrane mai mari. Ei bine, iata ca in 2016 lucrurile s-au schimbat radical, iar camera duala oferita de catre cei de la Apple pentru iPhone 7 Plus a crescut substantial vanzarile de terminale iPhone.

iphone-7-plus-popular

1 COMENTARIU

  1. ar trebuie să facă ceva cu softul de la cameră..sunt momente când o deschid și-mi apare o imagine neagră..știu că ai mai zis și tu în cadrul unui topic de aici, și văd că deși am iOS 10.2.1, tot persistă problema ca atunci când s-a lansat.