Tim Cook anunta schimbari importante pentru iPad

Presedintele companiei Apple incearca sa mentina “aprins” interesul pentru tabletele iPad si anunta schimbari foarte interesante pentru aceasta serie de produse. Cu o scadere de 3 milioane de unitati ale vanzarilor de tablete iPad in T4 2016, Tim Cook incearca sa mentina analistii increzatori in succesul tabletelor iPad, asa ca anunta imbunatatiri importante.

Fata de T4 2016 vanzarile de tablete iPad au scazut la jumatate, iar in fata unei asemenea reduceri substantiale a vanzarilor, cei de la Apple vor lansa in 2017 un nou model al iPad Pro cu ecran de 10.5 inch. Acestea sunt cel mai probabil schimbarile pe care Tim Cook sustine ca Apple le are in dezvoltare in momentul de fata, iar asta pentru ca altceva important nu ar fi pregatit.

El a afirmat ca gradul de satisfactie al iPad Pro se ridica la 99%, extrem de impresionant, insa chiar si asa, nu foarte multa lume este interesata sa cumpere tabletele. Cei de la Apple nu au mai implementat functii revolutionare  in iPad Pro de ceva vreme, asa ca acum Tim Cook incearca sa mentina “speranta vie” cu afirmatii de acest gen privind tabletele.

Fara functii care sa aduca un beneficiu real pentru clienti, tabletele iPad vor scadea in continuare in vanzari in urmatoarele trimestre fiscale. Modificarea ecranului iPad Pro nu este una dintre schimbarile asteptate cu sufletul la gura de catre clienti, insa cei de la Apple nu prea mai au cu ce sa inoveze in acest segment, asa ca tot modifica ecranele in speranta ca lumea “nu se va prinde”.

“We’ve got some exciting things coming on iPad and I’m optimistic about where things are headed. Customer satisfaction is through the roof. iPad Pro at 99%. So I see a lot of good things and hope for better results.”

ipad-noutati-tim-cook-apple