Apple Music sare in mod aleator peste melodii

Apple Music are o problema veche si foarte deranjanta pentru multi utilizatori, serviciul de streaming audio parand sa sara in mod aleator peste melodii. Vorbim despre o problema raportata de utilizatori de ceva vreme, ei sustinand ca in timp ce asculta muzica prin Apple Music, aplicatia trece singura peste unele melodii fara vreo explicatie.

Problemele afecteaza toate tipurile de produse ale companiei Apple care sunt capabile sa retea muzica prin Apple Music, deci nu vorbim despre ceva care afeceaza doar un singur dispozitiv. Apple este, desigur, constienta de problema, din cauza numarului mare de persoane care se plang, iar in 72 de ore ar trebui sa aplice o rezolvare.

Cei care asculta muzica prin Apple Music au observat ca sistemul opreste redarea unor melodii si face trecerea la altele in mod complet aleator, indiferent despre ce melodie este vorba. Avand in vedere ca vorbim despre un serviciu de streaming audio, problema are cel mai probabil legatura cu serverele companiei Apple si nimic mai mult.

Angajatii Apple din echipele de suport sustin ca foarte multe persoane au raportat problema catre compania Apple si din aceasta cauza este investigata o posibila rezolvare pentru aplicare. Daca ea va veni in 3 zile, sau nu, ramane de vazut, insa macar stim ca Apple este implicata in mod activ in cautarea unei solutii.

apple-music-sare-melodii

6 COMENTARII

  1. Salut. In legatura cu Apple Music Library pe Apple TV, nu se vede nimic din ce este adaugat acolo, desi pe Ipad si pe Iphone se vede tot continutul adaugat in Library. Are cineva habar de acest bug si ce se poate face? Multumesc.

  2. Sare și când dai play la o melodie .. nu poți asculta anumite melodii deloc. Nici măcar pana la jumate :)) ..

  3. Folosesc Apple Music de când a apărut, dar n-am întâlnit bugul asta. @fls trebuie sa activezi iCloud music library pe ATV