Samsung Galaxy S8 vine intr-o noua culoare

Samsung Galaxy S8 va fi lansat de catre compania Samsung intr-o noua culoare in luna aprilie, sau cel putin asta sugereaza o serie de informatii aparute astazi. Mai exact, o serie de informatii privind carcasele pregatite pentru Samsung Galaxy S8 sugereaza faptul ca Samsung are pregatita culoarea violet pentru carcasa noului smartphone.

Mai jos puteti vedea o imagine care ne arata culorile noi alese pentru carcasa Samsung Galaxy S8, acestea fiind : negru, argintiu, auriu, roz, albastru, mint si violet. In afara culorii violet, celelalte culori au mai fost folosite pentru alte smartphone-uri Samsung, deci pentru Samsung Galaxy S8 compania coreeana pregateste o culoare noua.

In general, culorile noi au menirea de a atrage noi fani catre un produs, iar un Samsung Galaxy S8 ar putea convinge mai multe femei sa-l cumpere ? Nu se stie cum a ajuns Samsung la concluzia ca pentru Samsung Galaxy S8 ar trebui sa lanseze un model de culoare violet, mai ales ca nu exista multe smartphone-uri in aceasta culoare si ea nu pare sa fie prea populara.

Samsung Galaxy S8 vine intr-o noua culoare

In ciuda acestui lucru, se pare ca pentru Samsung Galaxy S8 ea ar fi potrivita, asa ca in martie Samsung ar urma sa o prezinte in mod oficial impreuna cu terminalul. Pentru acest Samsung Galaxy S8 violet, compania Samsung va pregati si o carcasa speciala care sa-l protejeze, dar sa nu-i ascunda culoarea, despre care Samsung crede ca ar fi frumoasa.

Nu foarte multa lume se astepta ca Samsung Galaxy S8 sa fie disponibil intr-o noua culoare, avand in vedere ca Samsung ofera oricum destule variante. Chiar si asa, Samsung Galaxy S8 va veni cu o culoare complet noua pentru cei de la Samsung, iar culoarea mint, ar urma sa inlocuiasca una folosita deja in seria anterioara, mai exact cea “emerald”.

Cat de elegant ar putea arata un Samsung Galaxy S8 violet vom afla abia dupa ce Samsung va prezenta in mod oficial noul smartphone in cursul lunii viitoare. In ciuda acestui lucru, voi ce parere aveti despre alegerea acestei culori violet pentru Samsung Galaxy S8 ?

samsung-galaxy-s8-violet-carcasa