iPhone 7 – camera de tortura si rezistenta la caldura

1

iPhone 7, Google Pixel si Galaxy Note 7 sunt supuse unui test de tortura si rezistenta la caldura, ele petrecand doua ore si jumatate intr-o camera in care temperatura era de 100 de grade celsius. Veti vedea in clip ca dispozitivele n-au rezistat eroic la aceasta caldura, iar la un punct ele fie s-au inchis, fie au intrat intr-un reboot loop fara oprire.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Partea surprinzatoare este ca Galaxy Note 7 nu a explodat in fata acestei torturi, insa n-a scapat chiar atat de nevatamat, ecranul sau fiind afectat. iPhone 7 a avut deasemenea probleme cu ecranul, culorile redate de catre acesta nefiind la fel de clare precum in momentul in care dispozitivul a fost introdus in camera incalzita la extrem.

Google Pixel, pe de alta parte, a avut parte de o soarta mult mai buna, el rezistant aproape fara probleme la caldura excesiva generata in aceasta pagina. Mai exact, desi el a intrat intr-un reboot loop normal din cauza caldurii, dupa racire a functionat fara probleme, ecranul sau nefiind afectat de catre tortura la care a fost supus in timpul testului.

iPhone 7 a inceput sa afiseze un mesaj conform caruia trebuie lasat sa se raceasca inainte de a putea fi utilizat, iar el nu a disparut foarte usor de pe ecran. Racirea a readus lucrurile la normal, insa rezistenta sa nu este la fel de buna precum cea a smartphone-urilor competitoare, dar poate ca aceasta este o metoda de a il proteja impotriva distrugerii.