iPhone 7 – camera de tortura si rezistenta la caldura

iPhone 7, Google Pixel si Galaxy Note 7 sunt supuse unui test de tortura si rezistenta la caldura, ele petrecand doua ore si jumatate intr-o camera in care temperatura era de 100 de grade celsius. Veti vedea in clip ca dispozitivele n-au rezistat eroic la aceasta caldura, iar la un punct ele fie s-au inchis, fie au intrat intr-un reboot loop fara oprire.

Partea surprinzatoare este ca Galaxy Note 7 nu a explodat in fata acestei torturi, insa n-a scapat chiar atat de nevatamat, ecranul sau fiind afectat. iPhone 7 a avut deasemenea probleme cu ecranul, culorile redate de catre acesta nefiind la fel de clare precum in momentul in care dispozitivul a fost introdus in camera incalzita la extrem.

Google Pixel, pe de alta parte, a avut parte de o soarta mult mai buna, el rezistant aproape fara probleme la caldura excesiva generata in aceasta pagina. Mai exact, desi el a intrat intr-un reboot loop normal din cauza caldurii, dupa racire a functionat fara probleme, ecranul sau nefiind afectat de catre tortura la care a fost supus in timpul testului.

iPhone 7 a inceput sa afiseze un mesaj conform caruia trebuie lasat sa se raceasca inainte de a putea fi utilizat, iar el nu a disparut foarte usor de pe ecran. Racirea a readus lucrurile la normal, insa rezistenta sa nu este la fel de buna precum cea a smartphone-urilor competitoare, dar poate ca aceasta este o metoda de a il proteja impotriva distrugerii.