iPhone 7 vs lichid magnetic ferrofluid

Daca erati curiosi sa vedeti ceva interesant in weekend, ei bine in clipul video de mai jos puteti vedea un iPhone 7 scufundat complet in lichid magnetic ferrofluid si apoi inghetat. Rezultatul vizual este unul spectaculos prin prisma faptului in care se comporta acest lichid magnetic ferrofluid dupa ce iPhone 7 este acoperit in totalitate de el.

Dupa o baie si in azot lichid, iPhone 7 pare a fi complet “mort” la prima aprindere, insa dupa ce este pus la incarcat lucrurile se schimba in bine, oarecum. Terminalul iPhone 7 este afectat de contactul cu lichidul magnetic ferrofluid, iar ecranul are o pata neagra in partea dreapta jos, difuzoarele fiind deasemenea afectate.

iPhone 7 a fost scufundat in foarte multe lichide, insa lichidul magnetic ferrofluid este primul care il afecteaza atat de mult intr-o perioada atat de scurta de timp. Acestea fiind spuse, daca se va intampla in vreun moment dat sa folositi lichid magnetic ferrofluid in preajma unui iPhone 7, va trebui sa aveti mare grija.