Gigi Becali da iPhone 6S gratuit pe Facebook ?

Suparat din cauza problemelor pe care le are cu Armata si brand-ul Steaua, George, a.k.a. Gigi, Becali s-a apucat de impartit terminale iPhone 6S gratuite pe Facebook ? Cam asta incearca sa ne sugereze o noua “pagina de Facebook” care are denumirea Familia Becali si care promite sa ofere terminale iPhone 6S gratuite in cadrul unui concurs.

Desigur ca vorbim despre o pagina dedicata celor disperati sa obtina un iPhone 6S gratuit si celor care au grad extrem de ridicat de naivitate, poate chiar si unor fani ai Stelei. Desigur ca pagina a adunat peste 2000 de comentarii, like-uri si share-uri la postarea in care “concursul” pentru cele 40 de terminale iPhone 6S gold a fost initiat.

Ca sa fiu sincer, am vazut multe metode de a pacali lumea naiva sa dea like la pagini obscure de Facebook, insa este prima oara cand vad imaginea familiei Becali folosita intr-un asemenea scop.

Sfatul meu este sa nu va lasati pacaliti de “concusurile” de acest gen pentru ca singura lor valoare este de a strange like-uri pentru pagini care sunt transformate si mai apoi vandute.

becali-concurs-iphone-6s