Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 concept prezinta un telefon transparent

iPhone 8 concept prezinta un telefon transparent

iPhone 8 apare acum intrun nou concept care are menirea de a ne arata ceea ce se poate face pentru a transforma iPhone intr-un telefon extrem de dorit. Vorbim despre un iPhone 8 care are un iOS 10 ce reda interfata intr-un mod care sugereaza ideea ca in mana tinem un telefon complet transparent, efectul fiind unul extrem de interesant.

Desi aceasta idee pentru iPhone 8 este prezentata intr-un concept, ideea este relativ simplu de aplicat folosind camera principala a terminalelor noastre. Teoretic, iOS ar putea afisa in interfata ecranului principal de aplicatii un stream video preluat direct din camera iPhone 8, iar asa am avea impresia ca tinem in mana un telefon transparent.

Este adevarat ca un iPhone 8 cu o asemenea functionalitate ar consuma mult mai rapid bateria, decat in mod normal, insa efectul final este foarte interesant. Nu stiu ce parere aveti voi despre asta, insa nu m-ar supara sa am optiunea de a activa o asemenea interfata pentru iPhone 7, dar e greu de spus daca Apple o va implementa.

 • daniel d.

  Imposibil momentan. Nu ne permine tehnologia sa facem asta.

 • Csi02

  A existat cândva un tweak în Cydia care făcea treaba asta

 • style95

  Superb

 • Cody

  Bulshiet de concept învechit și irealizabil cel puțin 50 ani de acum în colo. Cat timp nu se face ca telefonul sa tina 1 luna încărcat, nu mi se pare nimic interesant.

 • Viorel Predatorul

  Cei care au comentat înaintea mea nu au citit cu atenție articolul. Se pare că unii citesc doar titlul după care comentează. Degeaba scrie zaone, că unii nu știu să citească:

  “Vorbim despre un iPhone 8 care are un iOS 10 ce reda interfata intr-un mod care sugereaza ideea ca in mana tinem un telefon complet transparent.”

 • Heath

  Ceva asemănător (folosind camera, nu toate artificiile pe care le are concept)am incercat eu acum vreo 3 ani pe un Nexus 5, a doua zi l-am scos :)) puteți încerca și voi, sunt aplicații pe acolo…

 • Srb Srb

  Ar fi buna optiunea asta pt cei ce merg pe strada cu ochii in telefon, macar asa nu mai cad in canale sau in balti. Dar tot ii iau eu pe capota din pacate

 • Neo

  Era un tweak in cydia care facea acelasi lucru , am uitat cum ii zicea

 • rundown

  desene animate.