iPhone 8 concept prezinta un telefon transparent

iPhone 8 apare acum intrun nou concept care are menirea de a ne arata ceea ce se poate face pentru a transforma iPhone intr-un telefon extrem de dorit. Vorbim despre un iPhone 8 care are un iOS 10 ce reda interfata intr-un mod care sugereaza ideea ca in mana tinem un telefon complet transparent, efectul fiind unul extrem de interesant.

Desi aceasta idee pentru iPhone 8 este prezentata intr-un concept, ideea este relativ simplu de aplicat folosind camera principala a terminalelor noastre. Teoretic, iOS ar putea afisa in interfata ecranului principal de aplicatii un stream video preluat direct din camera iPhone 8, iar asa am avea impresia ca tinem in mana un telefon transparent.

Este adevarat ca un iPhone 8 cu o asemenea functionalitate ar consuma mult mai rapid bateria, decat in mod normal, insa efectul final este foarte interesant. Nu stiu ce parere aveti voi despre asta, insa nu m-ar supara sa am optiunea de a activa o asemenea interfata pentru iPhone 7, dar e greu de spus daca Apple o va implementa.