iPhone 8 are potential imens de succes

iPhone 8 va fi lansat intr-un cadru perfect pentru a avea succes, sau cel putin asta ne spune o companie specializata pe analizarea pietelor globale ale terminalelor mobile. Conform ei, iPhone 8 va fi lansat intr-un moment in care jumatate dintre toti utilizatorii de iPhone din lumea intreaga detin un iPhone 6 sau un model mai nou, cealalta jumatate avnad terminale mai vechi.

Cu peste 700 de milioane de utilizatori de terminale iPhone la nivel global, compania Apple are 350 de milioane de oameni de convins ca iPhone 8 merita cumparat. Separat de iPhone 8, compania Apple va lansa inclusiv doua modele ale iPhone 7S, acestea urmand a fi mai ieftine si cu mai mult potential de a genera vanzari pentru compania Apple.

In SUA situatia este mai delicata pentru compania Apple, acolo vasta majoritatea de terminale iPhone active fiind modele lansate in anul 2014, sau mai tarziu. In aceasta idee, in 2017 vorbim despre multi posesori de iPhone 6 si iPhone 6S care vor putea cumpara terminale noi cu subventie masiva de la operatori, sau in rate, deci vor avea motive sa-si schimbe terminalele.

iPhone 8 este un smartphone in care compania Apple isi pune foarte mari sperante, iar asta pentru ca el va aduce o serie de schimbari majore pentru noi. Vorbim despre ecran OLED, incarcare wireless si o carcasa din sticla, modificari substantiale care vor atrage mult interes, dar numai daca pretul de vanzare nu va fi la fel de mare precum se preconizeaza.

“The US installed base now consists almost entirely of phones that Apple has introduced since late 2014. With the lenthening ownership cycle, diminishing number of first-time buyers, and increased Android and IOS loyalty, Apple’s short-term fortunes will depend on how it can persuade this huge cohort of existing iPhone owners to upgrade to the next new models.”

iphone-8-succes