eMAG – pret redus cu 550 LEI la iPhone 7

eMAG are oferte foarte bune la iPhone 7 si iPhone 7 Plus, reducerile ajungand pana la valoarea de 550 de LEI pentru terminalele noi, sau resigilate.

eMAG continua saptamana aceasta reducerile la terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, astfel ca ne putem bucura de pret redus cu pana la 550 de LEI in aceasta pagina. Vorbim despre terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus noi care se bucura de reduceri foarte bune in momentul de fata, deci nu va trebui sa cumparati de la eMAG un model resigilat, asa cum se intampla de obicei.

eMAG vinde iPhone 7 si iPhone 7 Plus inca din momentul lansarii oficiale din toamna anului trecut, modelele black si jet black fiind cele mai cautate. Desi cei de la eMAG au avut initial probleme mari in a onora comenzile pentru aceste modele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, in momentul de fata nu mai exista aceasta situatie deoarece puteti cumpara aproape orice va doriti.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus noi beneficiaza de reducere de pana la 550 de LEI in aceasta pagina a website-ului eMAG, chiar si la modelele jet black de capacitate mare, adica cele mai cautate. In mod surprinzator, la eMAG gasim promotii foarte bune la terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus noi, acestea beneficiind in mod normal de reduceri mai mici decat cele resigilate.

eMAG – pret redus cu 550 LEI la iPhone 7

eMAG are, desigur, in vanzare si terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus resigilate, insa in aceasta situatie reducerile ajung doar pana la valoarea de 400 de LEI. Chiar si in aceasta situatie, unele modele resigilate ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus de la eMAG au reduceri mai bune decat in cazul altor produse noi, asa ca puteti gasi oricum deal-uri foarte interesante.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt cele mai populare smartphone-uri de pe planeta in momentul de fata, iar cei de la eMAG au suficiente stocuri, in aceasta pagina, pentru a acoperi cererea. In momentul de fata exista cerere foarte mare in continuare pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa daca sunteti interesati sa cumparati un asemenea produs de la eMAG, veti gasi exact ceea ce va doriti.

Indiferent ce iPhone 7 si iPhone 7 Plus cumparati de la eMAG, beneficiati de posibilitatea de a returna produsul in 30 de zile, dar si de garantie completa. In aceasta idee, va recomand sa va uitati cu foarte mare atentie la promotiile pe care eMAG le are pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru a gasi exact ceea ce va intereseaza.

emag-iphone-7-reduceri-550-lei