Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 ar putea intra mai devreme in productie

iPhone 8 ar putea intra mai devreme in productie

iPhone 8 ar putea fi lansat mai devreme de catre compania Apple, luna iunie parand sa fie aleasa de catre cei din Cupertino pentru aparitie.

iPhone 8 ar putea intra in productie mai devreme decat se astepta foarte multa lume, conform unor analisti care au discutat cu parteneri ai companiei Apple. Desi nu exista informatii care sa sustina ideea unei lansari anticipate a iPhone 8, deocamdata, informatiile aparute pana acum sugereaza faptul ca ea ar fi posibila.

Partenerii companiei Apple se pregatesc a produca iPhone 8 si sa inceapa sa-l distribuie inca din luna iunie, si nu septembrie, asa cum se intampla pana in prezent. Schimbarea este neobisnuita si pare sa sugereze faptul ca iPhone 8 ar putea fi lansat pe piata cu 3 luni mai devreme, asa ca asa cum se intampla pana in anul 2011.

Odata cu aceasta crestere a productiei pentru un presupus iPhone 8, compania Apple ar urma sa reduca productia actualelor modele de terminale iPhone 7. Nici acest lucru nu este normal pentru luna iunie, cu un intreg trimestru fiscal inaintea lansarii iPhone 8, insa iata ca lucrurile se schimba cel mai probabil din intentia de a nu lasa foarte mult timp pentru Samsung Galaxy S8 sa genereze vanzari.

iPhone 8 ar putea mai devreme in productie

Avand in vedere ca 2017 este un an aniversar pentru Apple, implinindu-se 10 ani din momentul lansarii primului model al iPhone, n-ar fi exclus ca data de lansare a iPhone 8 sa fie avansata. N-ar fi exclus ca Apple sa doreasca sa lanseze iPhone 8 in iunie, exact precum iPhone 2G, informatiile de astazi sugerand aceasta succesiune a lucrurilor.

Avansand data de lansare a iPhone 8, compania Apple va afecta vanzarile Samsung Galaxy S8, dar si pe cele ale Samsung Galaxy Note 8. Samsung doreste sa lanseze primul terminal la sfarsit de aprilie si pe cel de-al doilea in august, deci iPhone 8 ar fi lansat intre ele si ar afecta vanzarile ambelor modele de smartphone-uri Samsung.

The most intriguing data points that we have uncovered suggests that AAPL is ramping the next generation iPhones earlier than historical norms, although we have no indication that there has been any change in release plans for the iPhone 8/X. Builds have been pulled in a few months while aggregate next generation forecasts have increased 10% from last month to 122M. Additionally, AAPL has adjusted iPhone 7, 7 Plus, and SE production downward in preparation for the next generation launch.

Desigur ca lansand iPhone 8 asa Apple nu s-ar mai lauda cu un trimestru fiscal de sfarsit de an in care doboara recorduri, dar va stabili noi recorduri in trimestru de jumatate de an. Ce va face Apple in final este greu de spus, dar daca iPhone 8 va fi lansat mai devreme, decizia este luata in aceasta perioada si o vom afla din timp.

iphone-8-lansare-iunie

 • Bogdan

  Au mai fost zvonuri ca asta si anii trecuti. Pare greu de crezut

 • eu

  Scrie frate cum trebuie, nu mai mânca cuvinte , tare urat arată !!!

 • Catalin Petrisor

  Oare nu il lanseaza aniversar?

 • gianidiamond

  Abia aștept!😉

 • liviu

  Iphone 8 ar putea mai devreme in productie da fara poezie viata e pustiu

 • maximilian

  I s -a virusat androidu’ . Le-a dat google soft la toti moftangii slinosi si ei acum viseaza deja la apple , ios …. Androitilor !!!

 • cuesnecenzurat

  Degeaba e scris 1/6ore?? incearca sa respecti ce scrie pe cutie, tinem mult la tine!

 • Cristi

  Personal cred ca data lansarii va ramane tot in septembrie, insa vor sa se asigure ca nu vor mai avea probleme cu stocurile anul acesta si sa fie un numar suficient la data lansarii in magazine, mai ales cu ecranele oled.

 • mar

  Mars in mortii ma-tii cu androidul tau !!! :))))

 • cuesnecenzurat

  Da’ nu-l mai suport pe Frankestein asta, da drumul asa la subiecti nefinisati…
  Incepe bine proiectul, va pune cap uman si sa incurca mereu la alegerea creierului…

 • Visan Teodor

  Crezi că te-ai descurca mai bine decât o face Zaone?Cred că e puțin exagerat sa reacționezi așa, e o simpla eroare de scriere, ii puteai atrage atenție civilizat și il rugai să corecteze/completeze titlul.

 • Visan Teodor

  Hmm…Se pare că,până la urmă,il vor lansa in iunie.

 • Viorel Predatorul

  Cine nu muncește nu greșește!

 • Andrew

  8 ?! Bateți câmpii