Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa fie foarte popular

Samsung Galaxy S8 Plus va fi mai popular decat modelul standard si va genera vanzari mult mai mari pentru compania Samsung dupa lansare.

Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa inregistreaze vanzari foarte mari dupa lansarea oficiala de pe pietele globale, lucru le care nu multa lume se astepta. iPhone 7 Plus s-a dovedit a avea parte de cerere extrem de mare dupa lansarea oficiala, luand prin surprindere inclusiv compania Apple, care nu a putut acoperi cererea inregistrata in lunile anterioare lansarii.

Cei de la Samsung par sa prevada o cerere foarte mare pentru Samsung Galaxy S8 Plus chiar din acest moment si se pregatesc de la bun inceput cu stocuri pe masura. Galaxy S7 Edge a avut cerere foarte mare anul trecut, iar in 2017 Samsung mizeaza pe faptul ca Samsung Galaxy S8 Plus se va vinde mai bine decat modelul mai mic.

Ecranul mai mare al Samsung Galaxy S8 Plus pare sa fie motivul in baza caruia cererea ar fi mai mare, pentru ca din moment ce fanii iPhone cauta terminale mai mari, restul sigur o fac. Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa aiba un ecran de 6.2 inch inghestuit intr-o carcasa pentru un smartphone de 5.5 inch, deci dimensiunile nu vor fi foarte mari, in ciuda diagonalei.

Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa fie foarte popular

Galaxy S7 Edge a generat 70% dintre vanzarile seriei Galaxy S7, deci este normal de estimat ca Samsung Galaxy S8 Plus va inregistra vanzari foarte mari. Procentul este mai mare decat in cazul seriei iPhone 7, acolo iPhone 7 Plus inregistrand 40% din vanzari, insa Samsung Galaxy S8 Plus ar putea acapara aproape toate vanzarile.

Nu se stie deocamdata daca Samsung Galaxy S8 Plus va avea functii sau caracteristici de design in plus fata de modelul standard, ambele urmand a avea ecrane curbate. Fara functii suplimentare, doar dimensiunea ecranului Samsung Galaxy S8 Plus ar putea fi elementul diferentiator intre cele doua dispozitive, dar asta tot va atrage atentia oamenilor.

Samsung Galaxy S8 Plus va fi prezentat pe data de 29 martie de catre compania Samsung, insa lansarea urmeaza sa aiba loc in luna aprilie a acestui an. Samsung Galaxy S8 Plus cu al sau ecran de 6.2 inch va avea o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, dar si hardware de top pentru un smartphone care va costa minim 900 de euro.

samsung-galaxy-s8-plus-cerere