Samsung Galaxy S8 – prima carcasa originala

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba cititorul de amprente langa camera principala, conform unei imagini cu o carcasa a Samsung.

Samsung Galaxy S8 intra astazi intr-o noua era a divulgarilor de informatii, deoarece o imagine cu doua carcase Samsung a aparut pe internet direct din China. Puteti vedea mai jos imaginea cu cele doua carcase create de catre compania Samsung pentru Samsung Galaxy S8 normal si Samsung Galaxy S8 Plus, ele confirmand pozitia cititorului de amprente.

In baza acestor imagini a carcaselor Samsung Galaxy S8 putem observa ca zvonurile aparute pana acum cu privire la camera si la cititorul de amprente se adeveresc. Samsung a renuntat la butonul Home din Samsung Galaxy S8 si a decis sa mute pozitia cititorului de amprente langa camera principala, deci multi utilizatori vor trebui sa se obisnuiasca cu asta.

Nu foarte multa lume este entuziasmata de noua pozitie a cititorului de amprente pentru Samsung Galaxy S8, insa asta conteaza mai putin avand in vedere schimbarea principala. Ideea de a muta cititorul de amprente al Samsung Galaxy S8 langa camera principala a avut la baza cresterea dimensiunilor ecranului principal si eliminarea spatiilor din partile superioara/inferioara.

Samsung Galaxy S8 – prima carcasa originala

Separat de confirmarea acestei schimbari a Samsung Galaxy S8, imaginea nu arata alte noutati de care utilizatorii s-ar putea bucura in momentul achizitiei. Aceasta carcasa pentru Samsung Galaxy S8 este gandita pentru a proteja in totalitate terminalul in cazul unui accident, asa ca indiferent de situatie utilizatorii vor avea terminalele protejate.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Samsung in data de 29 martie, cu o luna mai tarziu decat se asteptau multi fani. Lansarea Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba loc in cursul lunii aprilie, iar asta din cauza modului in care compania Samsung verifica terminalele produse in diverse fabrici de pe planeta.

Acestea fiind spuse, se pare ca zvonurile aparute pana acum in legatura cu Samsung Galaxy S8 se adeveresc, deci probabil si alte noutati anuntate sunt reale.

carcasa-samsung-galaxy-s8