iOS 10.3 beta 2 vs iOS 10.2.1 – comparatia performantelor

iOS 10.3 beta 2 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar astazi vedem o comparatie cu iOS 10.2.1. Vorbim despre o comparatie intre versiunea publica a sistemului de operare, iOS 10.2.1, si cea viitoare, care este deocamdata testa in versiune beta de catre cei de la Apple.

La o prima vedere veti vedea ca iOS 10.3.2 ofera un usor spor de performante pentru terminalele iPhone ale companiei Apple, insa in realitate lucrurile nu stau chiar asa. Acel usor avantaj de la inceputul testului se transforma in mai nimic pe parcursul testarii, iOS 10.3 beta 2 fiind aproximativ egal in performante cu iOS 10.2.1.

Nu multa lume se astepta la asa ceva din moment ce noul sistem APFS ar trebui sa creasca performantele iOS 10.3, insa acest lucru nu este deocamdata vizibil. Exista posibilitatea ca sporul de performanta sa nu existe in momentul in care iOS 10.3 va fi lansat, dar ne putem consola cu securitatea imbunatatita a sistemului de operare.

Acestea fiind spuse, iOS 10.3 beta 2 nu aduce un spor de performante consistent pe iPhone, iPad si iPod Touch in comparatie cu iOS 10.2.1.