UBER poate fi comandat din Google Maps in Romania

UBER, cel mai controversat serviciu de taximetrie din lumea intreaga, poate fi acum comandat inclusiv prin aplicatia Google Maps in Romania. Integrarea celor doua platforme a fost facuta in luna ianuarie si a fost initial disponibila in 60 de tari atunci, iar acum ne putem folosi de ea inclusiv si in Romania, procedura simplificand cu mult chemarea unei masini UBER.

In imaginea animata de mai jos puteti vedea cum se comanda o masina UBER direct din aplicatia Google Maps, totul fiind extrem de simplu gandit. Mai mult decat atat, prin Google Maps pot fi inregistrate conturi UBER, iar cei care profita de aceasta noua optiune beneficiaza inclusiv de 15 LEI reducere la prima calatorie facuta folosind platforma.

In ceea ce priveste optiunile care sunt disponibile dupa efectuarea unei comenzi pentru o masina UBER, utilizatorii pot vedea traseul soferului, pot vedea o estimare a tarifului si pot contacta soferul prin telefon. Pana acum, era necesara deschiderea aplicatiei UBER pentru a putea fi facute toate acestea, insa acum aplicatia Google Maps faciliteaza interactiunea foarte simplu si usor.

Integrarea dintre Google Maps si UBER este foarte buna pentru cei care folosesc in mod constant platforma pentru a calatori in Bucuresti, Cluj, Brasov si Timisoara, singurele orase din Romania cu UBER. In aplicatia Google Maps aveti acum active noile optiuni pentru comenzile UBER, inclusiv o sectiune speciala in optiunile de transport.

“Utilizatorii din București, Cluj, Brașov și Timișoara vor vedea, de fiecare dată când caută o destinație în Google Maps și opțiunea Uber. Ei vor putea comanda o mașină, vor vedea traseul șoferului partener și îl vor putea contacta prin telefon – toate acestea, fără a fi nevoie să instaleze sau să deschidă aplicația Uber.”

uber-comanda-google-maps-romania

7 COMENTARII

  1. Despre ce vorbim aici? Se putea și până acum, cel puțin în ultima lună am comandat uber doar din google maps fiindcă țin location services la uber pe off.