Speed Intensifier face iOS 10 extrem de rapid

Speed Intensifier, unul dintre cele mai cunoscute tweak-uri pentru iPhone, ipad si iPod Touch cu jailbreak, a fost actualizat in cursul noptii trecute. Noua versiune a tweak-ului ne permite sa facem iOS 10 extrem de rapid prin modificarea duratei de redare a oricaror animatii din interfata sistemului de operare, deci implicit vom reduce si timpul de inreactiune cu terminalele.

Speed Intensifier este considerat de catre toata lumea drept cea mai buna si mai simpla metoda de a face orice versiune a iOS extrem de rapida. Vorbim despre modificari care ne ajuta sa eliminam barierele impuse de catre compania Apple in ceea ce priveste redarea foarte rapida a elementelor de interfata, animatiilor, sau interactiunilor cu iOS.

Speed Intensifier, are un meniu de setari in aplicatia Settings, Configurari, prin care ne permite sa-i controlam functionalitatea pe care ne-o ofera. Acolo putem alege durata de redare a animatiilor pentru multiple tipuri de animatii in parte, asa ca avem un control fin asupra modului in care Speed Intensifier controleaza modul in care ne folosim terminalele.

Speed Intensifier poate fi instalat in momentul de fata direct din repo-ul BigBoss al aplicatiei Cydia.

speed-intensifier-ios-10

2 COMENTARII

  1. Salutare ! Am o problema, am șters ceva fișier din cydia și s-a șters de tot, am refăcut din nou jailbreak, dar acuma când dau la yalu go nu se mai instalează cydia, in schimb toate tweakurile care le-am avut le am și acuma. Cum as putea instala cydia din nou? Mulțumesc !